Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

help !!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
razvan_sky

Data înscrierii: 02/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 11:49 am    Titlul subiectului: help !!!! Răspunde cu citat (quote)

O sa dispun de vreo 1500 RON shi nu stiu ce statzie shi woofer sa imi iau.Eu m-am gandit la un woofer KICKER TS10L5 shi statzie....nush.Are cineva KICKER....suna bine????ajtept raspunsurile voastre
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 11:56 am    Titlul subiectului: Re: help !!!! Răspunde cu citat (quote)

kicker-ul are nevoie de putere nu gluma. asta s-ar impaca bine cu el:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/Reference_RA10/
dar iti cam sare din buget.
mai ieftin merge:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_Mono_1000/
Sus
razvan_sky

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai am o intrebare......suna bine KICKER asta..k eu nu l-am auzit pe nicaieri shi nush.....Voi ce parere avetzi?merita ..sau la bani ajtia imi pot gasi altceva care sa sune shi mai bine .
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa sune ok...mai ok ca unul de acelasi diametru dar rotund...doar are o suprafata mai mare. stai sa vedem daca l-a auzit cineva pe viu. datele mai pot sa minta Very Happy
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu siguranta se aude bine. Nu asta e problema..... . Din punctul meu de vedere problema e ca e inchisa, si nu bass-relfex. Are calitate sunetul, dar e slabit ca intensitate.
F interesant mi se pare sub-ul asta (sper ca nimeresc si gama de pret):
http://www.ground-zero-audio.com/english/06_rb10bt.htm
sau fratele mai mare:
http://www.ground-zero-audio.com/english/06_rb12bt.htm
Sper ca nu te deranjez mihai recomandand chestii care nu sunt in mod direct pe site, prin a te pune sa ne spui pretul lor.

Ca statie eu iti recomand:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_Mono/

+kit cabluri 150 lei

razvan_sky

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un bmw e36 shi este foarte bine antifonat........Mi-a spus cineva k dak intr-adevar vreau sa se auda bine imi trebuie un difuzor de compresie shi de aceea am optat spre Kicker......akum nush ce sa mai zic...am vb shi cu unu din admini(nush cu cine) la tel......shi am intzeles k s-ar putea sa nici nu mai aducetzi Kicker.....Ajtept shi eu un raspuns sigur in ceea ce priveste importul
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cata legatura este intre puterea de penetrare a antifonarii si tipul incintei, pentru ca, dupa mintea mea, care scoate mai multi db ala se va auzi mai tare dincolo de antifonare.
Am vazut pe undeva ca Radioactive GZRB 12BT este pe undeva pe la 240 euro. sa stii ca sub-ul asta se va auzi cat se poate de tare in banii pentru banii pe care ii ai. Kicker-ul este si el foarte eficient, din cauza suprafetei mari, dar este si ceva din domeniul "hai sa-ti arat ceva ce n-ai mai vazut !", de aia si costa mai mult un pic.

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ascultat mai multe woofere pe mai multe BMW-uri si majoritatea sunau prost. Adica tare, dupa posibilitati, dar prost. Adica nu "sunau" wooferele prost, ceea ce se auzea in masina era o bubuiala fara noima, fara legatura cu muzica din difuzoare si ritmul melodiei. Masinile respective sunau foarte bine cu portbagajul deschis Smile

Problema cu antifonarea nu e reducerea nivelului sonor ci degradarea sunetului scos de woofer... intarzierea semnalului, rezonanta creata de portbagaj etc..
Silviu, inchipuie-ti cum ar suna un difuzor intr-o incinta BR sau BP extrem de prost calculata... cam asta se aude intr-un BMW.

Cea mai eficienta solutie pentru un BMW este sa deschizi ski pass-ul (daca masina are) astfel incat portbagajul sa comunice cu habitaclul.

Tinand cont de toate astea, incinta in compresie s-ar putea sa fie cea mai buna solutie... nu am avut ocazia sa incerc dar cred ca diferenta de calitate specifica incintelor sealed ar aduce un avantaj necesar in cazul asta.

razvan_sky, nu vreau sa te descurajez Smile, muzica poate sa sune bine si in BMW dar performanta e mai greu de obtinut.
Sus
razvan_sky

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

okay.....shi akum mai ramane faza cu IMPORTU'......In cat timp atzi putea sa imi datzi un raspuns sigur.....k sa jtiu ce fac.merg pe KICKER sau imi caut alt ceva Sad
Sus
razvan_sky

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

okay.....shi akum mai ramane faza cu IMPORTU'......In cat timp atzi putea sa imi datzi un raspuns sigur.....k sa jtiu ce fac.merg pe KICKER sau imi caut alt ceva Sad
Sus
razvan_sky

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi mai raspunde shi mie cineva...sa ma lamureasca pana la urma shi sa stiu shi eu ce sa fac
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Momentan Kicker nu este pe stoc si nici nu se stie cand se va mai aduce. In urmatoarele saptamani in nici un caz.
Sus
razvan_sky

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

okay....shi te mai rog shi eu ceva. potzi sa imi mai faci shi mie o oferta cu altceva....tot ashea pe la 15 mil......dar sa se shi auda bine in bmw....merci
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

15 milioane pentru woofer si statie...
Eu as incerca un woofer DLS MW12 in incinta bass reflex custom (o facem noi, pret in jur de 250 RON).
Asta ar insemna un woofer DLS excelent de 400W RMS la 880 RON pe care l-ai putea "hrani" cu DLS CA23 la 700 RON.

Ce parere ai?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum