|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 1:20 pm Titlul subiectului: HELPPPPP - instalare |
|
|
| Salut,mi-am cumparat si eu niste Coustic CS652 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ si as vrea un pic de ajutor la instalare. Spuneti-mi si mie,va rog,ca sa fiu sigur,papucii de la tweter ii bag in papucii acelui mini-crossover iar la celalalt capat al cross-over-ul nu mai sunt papuci. Leg litele alea la papucii difuzorului de bass? si apoi bag papucii de la casetofon in difuzorul de bass? asa trebuie sa fac? conteaza cum le leg? este unul rosu si unul ros-negru. de exemplu cablul ros-negru la papucul mai mare sau ala mai mic al difuzorului de bass? merci frumos! astept raspunsul vostru cat mai repede! raman dator |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot sa cred ca nu au manual de instalare in care sa arate exact modul in care trebuie instalate.Citeste si tu manualul si sunt sigur ca te vei lamuri.Bafta la instalat si sa le stapanesti sanatos.  |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata,le-am instalat. Nu,chiar nu au manual,nici un fel de hartie in cutie. Iti dai seama ca as fi citit acolo. Se aud foarte bine,neamplificate. Nu imi vine sa cred ca am reusit sa montez boxe de 16.5 la Espero pe fata in usi,cand ele au acolo loc de 10 sau de 13,nu stiu exact,dar ideea e ca foarte mic. Am facut o gramada de modificari. Mai ales ca ele au magnetul de 6cm iar eu aveam loc doar de 4cm pana in geam. Am schimbat pana si locul butonului de la portbagaj. Bine ca a iesit bine. Deci se poate probabil si la Cielo cu niste modificari sa intre boxe de 16.5!  |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| A,scuze,Cielo parca are boxele fata in bord,nu in usi! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|