Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HELPPPPP - instalare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: HELPPPPP - instalare Răspunde cu citat (quote)

Salut,mi-am cumparat si eu niste Coustic CS652 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ si as vrea un pic de ajutor la instalare. Spuneti-mi si mie,va rog,ca sa fiu sigur,papucii de la tweter ii bag in papucii acelui mini-crossover iar la celalalt capat al cross-over-ul nu mai sunt papuci. Leg litele alea la papucii difuzorului de bass? si apoi bag papucii de la casetofon in difuzorul de bass? asa trebuie sa fac? conteaza cum le leg? este unul rosu si unul ros-negru. de exemplu cablul ros-negru la papucul mai mare sau ala mai mic al difuzorului de bass? merci frumos! astept raspunsul vostru cat mai repede! raman dator
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu pot sa cred ca nu au manual de instalare in care sa arate exact modul in care trebuie instalate.Citeste si tu manualul si sunt sigur ca te vei lamuri.Bafta la instalat si sa le stapanesti sanatos. Wink
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata,le-am instalat. Nu,chiar nu au manual,nici un fel de hartie in cutie. Iti dai seama ca as fi citit acolo. Se aud foarte bine,neamplificate. Nu imi vine sa cred ca am reusit sa montez boxe de 16.5 la Espero pe fata in usi,cand ele au acolo loc de 10 sau de 13,nu stiu exact,dar ideea e ca foarte mic. Am facut o gramada de modificari. Mai ales ca ele au magnetul de 6cm iar eu aveam loc doar de 4cm pana in geam. Am schimbat pana si locul butonului de la portbagaj. Bine ca a iesit bine. Deci se poate probabil si la Cielo cu niste modificari sa intre boxe de 16.5! Razz
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A,scuze,Cielo parca are boxele fata in bord,nu in usi!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum