Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hertz Dieci DSK 165.3 Vs Alpine SPG-17CS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
zuzu11
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mai/2012
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2012 10:55 pm    Titlul subiectului: Hertz Dieci DSK 165.3 Vs Alpine SPG-17CS Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti ? astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Dieci/Dieci_DSK_165.3/

sau

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-G/SPG-17CS/

Mentionez ca vor fi amplificate cu amplificator pe 4 canale, 4x60 (JBL GT5-a604), in 4 ohmi, si urmeaza sa fie montate pe fata, pe spate inca nu m-am hotarat ce si cum, dar ala va fi alt capitol, cand vor mai fi bani.

AM mai intrebat, si mi s-a spus ca si hertz-urile sunt ok si pt amplif, dar cica seria energy sunt facute pt amplificare, iar unii merg pana la a spune ca se pot praji .

Ce parere aveti intre cele 2 sisteme ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intre cele doua sisteme eu zic sa mergi pe Hertz .... daca ai grija la reglaje nu le arzi Wink
Sus
zuzu11
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti multumesc mult pentru raspuns, cand iau salarul peste aprox 2 saptamani, urmeaza sa fac achizitia, dar ai putea te rog sa fii putin mai detaliat ? cum sa fiu atent la reglaje, ce sa nu fac ? sau ce sa fac ? pentru ca pentru mine chiar si 400 de roni sunt o suma destul de semnificativa, si nu as vrea sa fac vreo prostie + ca altele nu voi mai vedea curand (imi sparge fata nevasta Smile).
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2012 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Twisted Evil ..... daca nu tre pricepi la reglaje iti recomand sa mergi la un service si sa-i lasi pe ei sa se ocupe ... in felul asta beneficezi si de garantie.... reglajele se fac dupa ureche , nu exista un nivel de gain prestabilit pentru fiecare difuzor....
Sus
bogdan_war
Pasionat

Data înscrierii: 16/Noi/2012
Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei

MesajTrimis: Mie Dec 19, 2012 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai sunt si oameni sinceri !!!
Resp Zuzu11 Wink ( scz off topic )

Focal vs Dls ( sistem )

Care sunt diferentele ?
In sistemul asta cu ce tre sa dau ?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access/Access_165_A3/

Ce amp este indicat ?
Un exzemplu concret !
Sus
byty007
Pasionat

Data înscrierii: 13/Oct/2012
Locație: drobeta tr severin

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2012 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti recomand cu incredere si cu urechea mea a a a a buna hertz eu am kit 165 si ee super ,,,,salut
Sus
zuzu11
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 29, 2012 10:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan_war nu e nevoie sa-ti ceri scuze, e ok . Si eu sunt sincer si recunosc, negarea nu ajuta cu nimic si nici nu schimba realitatea Smile

Apropo, in final am facut un efort si am cumparat o pereche de Focal 165 A1, de care sunt multumit, momentan sunt amplificate pe player, totusi, sunt curios daca exista diferenta la calitate odata ce vor fi amplificate, asteptam de la cineva un amplificator pe 4 canale, 4x60 (moca, de la o ruda), care se pare ca nu mai vine, iar acum va trebui sa ma apuc de strans bani, pentru achizitionat un amplificator, ceea ce numai dumnezeu stie cat va dura Smile
Stiti cumva care sunt diferentele la sunet intre amplificare din HU sau cea prin statie ?
Eventual, ceva sugestii ? Alpine, Pioneer ? cam ce ar merge, sa aiba totusi un pret decent, si parca as merge pe second hand. Ma intereseaza ceva pe 4 canale, intrucat candva acolo departe voi lua si coaxialele pe spate de la Focal .
Un an nou fericit si La Multi Ani pentru toti userii care apuca sa citeasca !!
Sus
Gabi88

Data înscrierii: 08/Sep/2012

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2013 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceau, si eu am Focal-urile pe care le ai tu numai ca sunt amplificate si pot sa iti spun ca este diferenta destul de mare, mai ales la volum mare. Daca te intereseaza poate ne intalnim odata sa le asculti (vad ca si tu esti din Tm).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum