|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
REKYNU
Data înscrierii: 25/Ian/2013 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Ian 25, 2013 3:44 am Titlul subiectului: HERTZ EV 165.4 sau HERTZ Dieci DSK 165.3 ? |
|
|
Salutare detin o skoda fabia combi si am un HU Pioneer deh-p3590mp, unul din difuzoarele stock sa rup membrana si as vrea sa le schimb pe amindoua.
Stiu ca HU-ul nu are foarte multa putere (4x50) scrie pe cutie da din ce am citit pe net mai mult de 20-25w nu are.
Asadar va intreb pe voi care sunteti mai priceputi ce sa aleg intre aceste doua tipuri de difuzoare:
- HERTZ EV 165.4 (70w) sensibilitate 93dB, raspuns in frecventa: 60Hz -8kHz
- HERTZ Dieci DSK 165.3 (80w) sensibilitate 93dB, raspuns in frecventa: 50-23kHz
(conteaza raspunsul in frecventza la ceva ? se aude neclar? sau ce se intampla mai exact?)
Mentionez ca nu vreau sa pun amplificare ptr ele, le pun direct pe HU.
deci care s-ar potrivi mai bine...? ...si da mi sa pus pata pe HERTZ...
Multumesc anticipat. _________________ SKODA FABIA COMBI 2003 |
|
| Sus |
|
 |
REKYNU
Data înscrierii: 25/Ian/2013 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Ian 30, 2013 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are nimeni aceste boxe?? chiar nici o parere nu se poate spune?? _________________ SKODA FABIA COMBI 2003 |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Vin Feb 08, 2013 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
unul este un sistem pe 2 cai celalalt este un midbas cu banda extinsa
de ce exact ai nevoie?
bineinteles ca conteaza si banda de frecventa daca producatorul o declara realist(cazul de fata la -10db iar spl-ul la 2w in 4R) |
|
| Sus |
|
 |
byty007 Pasionat
Data înscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 88 Locație: drobeta tr severin
|
Trimis: Vin Feb 08, 2013 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am acest kitHERTZ Dieci DSK 165.3 merita bani....se aude si pe cd player da nu asa frumos cum le-ai amplifica ,,,incet acum kit dupa amplificatoru si oo sa vezi diferenta enorma ....salut merita bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|