| |
| Autor |
Mesaj |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 6:04 pm Titlul subiectului: Hertz HCX 690 (hi-energy) |
|
|
| Ce parere aveti de boxele mentionate in titlu? ar produce un bass acceptabil? amplificate sa zicem de JBL 75.4, Magnat RX44. n-as sacrifica spatiul din portbagaj cu un woofer.... ar fi o alternativa aceste boxe? |
|
| Sus |
|
 |
fox
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 17
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ideal ar fi sa-ti antifonezi f bine usile din fata si sa-ti pui component de 16 amplificate, cate despre cele ovale depinde de cat de rigida e suprafata pe care le montezi... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe fata am componente pe 16. Hertz DSK 165. hmmm.... momentan am un Opel Omega sedan si as putea prinde boxele pe MDF, iar acesta de tabla. dar vreau sa cumpar un Golf 3 si acolo nu stiu daca am de ce prinde, ceva rigid. voi ce ziceti?
si da, m-am gandit sa le amplific si pe cele de fata. de aceea m-am orientat spre un amplif pe 4 canale. probabil ca voi antifona portierele fata, zdrangane in draci... e mai veche masina |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricat ar fi ele niste boxe ovale, sau coaxiale nu vor reusi sa produca un sunet oferit de subwofer cauta ca sunt si subwofer care au incinte mai mici si nu vei sacrifica mult spatiu dar sunetul se va schimba _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu ca nu pot reproduce sunetul unui woofer, dar macar sa-mi satisfaca, cat de cat, apetitul pentru bass. as avea pretentia sa se auda bine, avand in vedere ca sunt varf de gama (pacat ca n-am unde sa le ascult).
Multumesc pt raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
fox
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca o sa-ti lucrezi usile cum trebuie, sa fixezi boxa pe inel de mdf vei ramane uimit de cum se va auzi. Daca iti vei aplifica dsk-urile(ceea ce nu e recomandat pt ca sunt facute pt HU) vei avea surpriza sa se auda mai prost decat inainte, mai ales daca zici ca deja zdrangane usile. Cu un buget potrivit vei fi multumit de bass(asta in cazul in care nu vrei sa-l simti in plamani ), vei avea un sunet echilibrat si frumos. Pe fata ar trebui sa te orientezi pt niste boxe facute pt amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
fox, ce mi-ai scris tu e strict legat de usi fata, nu? n-are legatura cu HCX, nu? ce sa zic, zdrangane plasticaraiele la volum mare. nu exagerat, dar se-ntampla . sunt foarte multumit de sunetul scos de DSK-uri chiar si cu player, dar parca pot mai mult.... nu stiu de ce am senzatia asta. si da, pe viitor poate voi schimba si boxele fata. poate tot cu Hi-energy daca pun acele ovale pe spate .
probabil ovalele vor fi puse pe haion la Golf 3.... si nu stiu daca au prindere buna . ma gandesc c-o sa trepideze in draci
10x again! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai daca vrei ceva basi, dar nu si sub, portierele sunt mult mai potrivite decat hayonul. dar cu 2 conditii....o izolatie foarte buna a portierelor, si bineinteles niste difuzoare bune, puternice si mai ales amplificate. in free air (asa cum vor lucra cele din hayon) nu vei obtine maximul de bass pe care-l poate oferi un difuzor. pe cand intr-o portiera izolata bine, va suna aprox ca intr-o incinta sealed. |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok! deci iedea e ca n-are rost sa investesc in HCX.... sa ma axez pe portiere fata. era frumos gandul de a le avea in masina
multumesc! o seara placuta |
|
| Sus |
|
 |
fox
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, ceea ce am spus este referiotr la usile fata. Eu ti-as recomanda, decat sa investesti in acele ovale destul de scumpe, dupa cum zicea si asus, sa te orientezi spre fata, iar pe spate niste coaxiale rotunde. Totusi ar trebui sa stii cat mai tii masina, e pacat sa te muncesti si intr-o luna sa o dai. |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
normal n-as cumpara niste boxe asa scumpe... in magazin sunt 7,5-8 milioane, dar as avea posibilitatea sa le cumpar la 4,5. de aceea v-am intrebat pe voi... sa stiu daca are rost sa le achizitionez. si vreau o masina mai mica, Opelul consuma f mult , deci spatiu in portbagaj nu va fii asa mare, iar masina va fi folosita de toata familia nu pot sacrifica nici macar un centimetru (mint , statie tot pun |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
|