|
|
|
Autor |
Mesaj |
Leutzu
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 19 Locație: student
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 2:28 am Titlul subiectului: Hertz Hi-Energy |
|
|
Mi-am facut cadou doua perechi de boxe hertz, mai exact o pereche de Hertz Hi-Energy HT-20 (twitere 20mm 100W 92DB/ SPL) si o pereche de FULL RANGE-uri Hertz HI-Energy HL-70 ( 70mm 100W peak si 50W Continous play 91DB/ SPL). Problema este ca Head-Unit-ul meu nu are puterea sa miste prea bine difurile (Blaupunkt San Diego MP-35) si se simte nevoia unui amplificator pentru boxele din fata (pe spate al Hertz Dieci DCX-690 - care se aud bine neamplificate). Intrebarea mea este urmatoarea: ce amplificator sa iau unul cu 2 sau cu 4 canale si cam ce imi recomandati. Daca aveti idee si de puterea consumata de el ar fi si mai bine, nu de altceva dar mai am un amplificator SONY de ~575W RMS cu care dau intr-un JBL 1202D in incinta sealed "acompaniat" de un condensator de 1,5 farazi insa imi este frica nu nu o sa mai am curent in instalatie - masina pe care o am este un tico - baterie de 35AH si alternator de 65... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|