|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
SBFBJ
Data înscrierii: 10/Oct/2006 Mesaje: 16
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 2:07 am Titlul subiectului: Hertz |
|
|
Stiti cumva cand vor fi disponibile produsele HERTZ pe site? Sunt curios...  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:47 am Titlul subiectului: Re: Hertz |
|
|
parca hertz nu vor sa vanda on-line...sper sa ma-nsel. daca asa e...pana in septembrie sper sa-l ajut eu pe mihai sa vanda si Hertz.  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru moment politica importatorului Hertz este sa comercializeze aceste produse doar prin intermediul catorva service-uri specializate pe car audio (putine si in general scumpe) si in nici un caz online.
Motivul principal este grija pentru reputatia marcii care inevitabil ar avea de suferit daca instalarile s-ar face de oricine oriunde. Orice scule trebuie instalate si reglate profesionist pentru a le pune in evidenta valoarea dar in tara noastra foarte rar se intampla asta.
Dupa ce vom avea un garaj propriu vom comercializa si noi Hertz dar probabil numai cu conditia instalarii la noi. |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Parerea mea: daca s-ar vinde hertz pe site lumea ar lua de aici mai degraba, probabil si mai ieftin decat le la service-urile audio. In ungaria se pot comanda online. La noi e Romania, grupuri de interese alea alea, astept ziua in care o sa vad Hertz pe site, nu ca voi cumpara, sunt doar curios, bafta. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|