|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Dum Noi 21, 2010 6:20 pm Titlul subiectului: Hi-Energy HX 300 D ? |
|
|
Am de gand sa ma pun pe treaba cu un sistem full in vreo 2 - 3 spt si vroiam sa va cer sfatul in legatura cu subwooferul.
De unde ma gandeam la un 10" in fibreglass cred ca o sa merg pe un 12" sealed sau reflex (nu sunt hotarat, dar as merge pe sealed totusi)
M-am oprit pe http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hertz/Hi-Energy_HX_380_D/ care urmeaza sa fie amplificat de ceva class D la vreo 600 - 800 ron (momentan imi face cu ochiu acest amp: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M500/ )
Cum este acest sub, l-a ascultat careva, isi merita banii ?
O sa mearga bine amplificat de acel alpine ?
Multumesc anticipat si astept orice fel de recomandari si completari ! _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Mar Noi 23, 2010 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni? _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
10" =25cm
12"=30cm
15"=38cm
deci pana la urma ai ales varianta unui difuzor de 15" , care nu va fi impins grozav de amplificator pentru ca nu are suficienta putere , daca vrei neaparat sa mergi pe acel amplificator atunci cauta un difuzor cu rms apropiat sau sub puterea amplificatorului.
cat despre incinta inchisa , vei avea o completare la difuzoarele din usi insa nu te astepta la indoit de tabla in astfel de configuratie . _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|