| |
| Autor |
Mesaj |
Bissy
Data înscrierii: 17/Aug/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 12:51 pm Titlul subiectului: Hifonics Brutal Bass Pack |
|
|
| A incercat careva pachetul asta ?De statie stiu ca e buna dar dif-urile cum sunt ? Astept pareri. (momentan am pachetul MTX cu br se aude misto dar parca nu e suficient de puternic) Mentionez ca am un audi A4 Avant |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unul m`as risca...pretu` e super bun ..... daca stiam acu un an ca o sa fie oferta asta...... _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da si mie imi pare super pachetul...si la bani buni... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stie cineva cum se aude are cineva pachetu asta ?? ca pret mi se pare foarte bun  _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

|
Trimis: Lun Aug 18, 2008 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
In specificatii pachetul pare echilibrat bine...Subwooferele din gama noua cum sunt acestea am inteles ca sunt mai bune din punct de vedere tehnic iar amplificatoarele de la Hifonics nu m-au incantat decat modelele de varf dar nu contesc ca acesta nu o iti arate cateva sute de w necesari pentru difuri.La oferta care o are si la banii pe care ii dai eu zic ca faci o alegere buna poate chiar capabila sa participi la cateva competitii....Un kit de cablu de 50,o cutie pe masura si eventual un deep...
Atat am putut sa spun....Bafta!!! _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
Bissy
Data înscrierii: 17/Aug/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| m-ar interesa daca difurile sunt capabile de SQ nu ma incanta doar puterea bruta vreau ceva calitate ... as fi tare fericit sa aud parerea unui posesor de hifonics sau careva care le`a auzit.Multumesc anticipat ! |
|
| Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Letea la amplificatorul acela nu cred ca bagi foarte ushor un kit de cabluri de 50 mm cred ca ii prevazut pentru un kit de cabluri de 35mm... cutia nu trebuie niaparat sa fie mare doar sa aiba un acordaj bun .
Acuma depinde la ce vrei sa le folosesti pentru competiti sau un bas placut si jos
apropo nu cred ca iti trebuie 2 Subwoofere pentru SQ.. _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| ^^IoNuTz1^^ a scris: | Letea la amplificatorul acela nu cred ca bagi foarte ushor un kit de cabluri de 50 mm cred ca ii prevazut pentru un kit de cabluri de 35mm... cutia nu trebuie niaparat sa fie mare doar sa aiba un acordaj bun .
Acuma depinde la ce vrei sa le folosesti pentru competiti sau un bas placut si jos
apropo nu cred ca iti trebuie 2 Subwoofere pentru SQ.. |
Total gresit!!!Unii de pe forum au puteri de peste 1000 w si nu le intra in amplificator cabluri mai mari de 10mm dar asta nu inseamna ca nu au cabluri e 50 pana in spate
Iar cutia degeaba are acordajul bun daca nu ai litrajul corespunzator...
| ^^Bissy^^ a scris: | | m-ar interesa daca difurile sunt capabile de SQ nu ma incanta doar puterea bruta vreau ceva calitate ... as fi tare fericit sa aud parerea unui posesor de hifonics sau careva care le`a auzit.Multumesc anticipat ! .. |
Daca vrei Sq de la aceste subwoofere nu ma pronuntz.asteapta alte pareri cu toate ca nu cred ca stiu sa candte in sq. _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| latea a scris: | | cu toate ca nu cred ca stiu sa candte in sq. |
Sunt curios pe ce te bazezi cand spui asta ?
Sincer, sq implica mult mai multe lucruri decat un sub. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | latea a scris: | | cu toate ca nu cred ca stiu sa candte in sq. |
Sunt curios pe ce te bazezi cand spui asta ?
Sincer, sq implica mult mai multe lucruri decat un sub. |
Dai ai dreptate pana la subwoofer sunt multi pasi de parcurs
cum am spus mai sus "nu ma pronunt" pentru ca nu am cunostinte in aceasta categorie dar cred ca si subwooferul este important intr-un proiect de sq si exista difuzoare si difuzoare care stiu sa cante unul mai bine ca altul si sunt facute din anumite materiale si sunt de diferite tipuri...Nu ma intereseaza sq dar daca mi-as face un proiect in nici un caz nu as face cu subwoofer HIFONICS cum nici tu nu cred ca ai hifonics pe masina...Asta nu inseamna ca este imposibil de realizat sq cu hifonics doar ca exista alte variante zic eu "mai bune" .
Numai Bine!!! _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
zambarici
Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| deci pana la urma cum e ? isi merita cu varf si indesat banii? statia cum e? impinge destul de bine subwooferul? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
a expirat de mult timp acea oferta, de mai bine de o luna.
acum, cel mai puternic "bass-kit" oferit de be-loud este acesta : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/Brutus_Bass_Pack/
PS : Acesta e BRUTUS Bass Pack, cel despre care s-a vorbit era BRUTAL Bass Pack. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
zambarici
Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
aaa, sorry, nu am fost atent ... intr-adevar despre brutus bass pack vorbeam eu ... ca sa nu mai deschid alt topic, asta isi merita banii cu varf si indesat sau nu?
LE : statia parca nu e cine stie ce ... |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca singura optiune este un produs nou, cu garantie, renteaza kit-ul. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
|