Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hifonics Brutal Bass Pack

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Bissy

Data înscrierii: 17/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Aug 18, 2008 12:51 pm    Titlul subiectului: Hifonics Brutal Bass Pack Răspunde cu citat (quote)

A incercat careva pachetul asta ?De statie stiu ca e buna dar dif-urile cum sunt ? Astept pareri. (momentan am pachetul MTX cu br se aude misto dar parca nu e suficient de puternic) Mentionez ca am un audi A4 Avant
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jblp1222
Priceput

Data înscrierii: 12/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Aug 18, 2008 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul m`as risca...pretu` e super bun ..... daca stiam acu un an ca o sa fie oferta asta......
latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 18, 2008 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da si mie imi pare super pachetul...si la bani buni...
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Aug 18, 2008 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva cum se aude are cineva pachetu asta ?? ca pret mi se pare foarte bun Smile
latea
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 18, 2008 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In specificatii pachetul pare echilibrat bine...Subwooferele din gama noua cum sunt acestea am inteles ca sunt mai bune din punct de vedere tehnic iar amplificatoarele de la Hifonics nu m-au incantat decat modelele de varf dar nu contesc ca acesta nu o iti arate cateva sute de w necesari pentru difuri.La oferta care o are si la banii pe care ii dai eu zic ca faci o alegere buna poate chiar capabila sa participi la cateva competitii....Un kit de cablu de 50,o cutie pe masura si eventual un deep...
Atat am putut sa spun....Bafta!!!

Bissy

Data înscrierii: 17/Aug/2008

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 1:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-ar interesa daca difurile sunt capabile de SQ nu ma incanta doar puterea bruta vreau ceva calitate ... as fi tare fericit sa aud parerea unui posesor de hifonics sau careva care le`a auzit.Multumesc anticipat !
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 1:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Letea la amplificatorul acela nu cred ca bagi foarte ushor un kit de cabluri de 50 mm cred ca ii prevazut pentru un kit de cabluri de 35mm... cutia nu trebuie niaparat sa fie mare doar sa aiba un acordaj bun .
Acuma depinde la ce vrei sa le folosesti pentru competiti sau un bas placut si jos Very Happy

apropo nu cred ca iti trebuie 2 Subwoofere pentru SQ..

latea
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

^^IoNuTz1^^ a scris:
Letea la amplificatorul acela nu cred ca bagi foarte ushor un kit de cabluri de 50 mm cred ca ii prevazut pentru un kit de cabluri de 35mm... cutia nu trebuie niaparat sa fie mare doar sa aiba un acordaj bun .
Acuma depinde la ce vrei sa le folosesti pentru competiti sau un bas placut si jos Very Happy

apropo nu cred ca iti trebuie 2 Subwoofere pentru SQ..

Total gresit!!!Unii de pe forum au puteri de peste 1000 w si nu le intra in amplificator cabluri mai mari de 10mm dar asta nu inseamna ca nu au cabluri e 50 pana in spate Wink
Iar cutia degeaba are acordajul bun daca nu ai litrajul corespunzator...

^^Bissy^^ a scris:
m-ar interesa daca difurile sunt capabile de SQ nu ma incanta doar puterea bruta vreau ceva calitate ... as fi tare fericit sa aud parerea unui posesor de hifonics sau careva care le`a auzit.Multumesc anticipat ! ..

Daca vrei Sq de la aceste subwoofere nu ma pronuntz.asteapta alte pareri cu toate ca nu cred ca stiu sa candte in sq.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

latea a scris:
cu toate ca nu cred ca stiu sa candte in sq.

Sunt curios pe ce te bazezi cand spui asta ?

Sincer, sq implica mult mai multe lucruri decat un sub.

Sus
latea
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
latea a scris:
cu toate ca nu cred ca stiu sa candte in sq.

Sunt curios pe ce te bazezi cand spui asta ?

Sincer, sq implica mult mai multe lucruri decat un sub.

Dai ai dreptate pana la subwoofer sunt multi pasi de parcurs
cum am spus mai sus "nu ma pronunt" pentru ca nu am cunostinte in aceasta categorie dar cred ca si subwooferul este important intr-un proiect de sq si exista difuzoare si difuzoare care stiu sa cante unul mai bine ca altul si sunt facute din anumite materiale si sunt de diferite tipuri...Nu ma intereseaza sq dar daca mi-as face un proiect in nici un caz nu as face cu subwoofer HIFONICS cum nici tu nu cred ca ai hifonics pe masina...Asta nu inseamna ca este imposibil de realizat sq cu hifonics doar ca exista alte variante zic eu "mai bune" .

Numai Bine!!!

zambarici

Data înscrierii: 08/Oct/2008

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pana la urma cum e ? isi merita cu varf si indesat banii? statia cum e? impinge destul de bine subwooferul?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a expirat de mult timp acea oferta, de mai bine de o luna.

acum, cel mai puternic "bass-kit" oferit de be-loud este acesta : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/Brutus_Bass_Pack/

PS : Acesta e BRUTUS Bass Pack, cel despre care s-a vorbit era BRUTAL Bass Pack.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
zambarici

Data înscrierii: 08/Oct/2008

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 6:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
a expirat de mult timp acea oferta, de mai bine de o luna.

acum, cel mai puternic "bass-kit" oferit de be-loud este acesta : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/Brutus_Bass_Pack/

PS : Acesta e BRUTUS Bass Pack, cel despre care s-a vorbit era BRUTAL Bass Pack.

aaa, sorry, nu am fost atent ... intr-adevar despre brutus bass pack vorbeam eu ... ca sa nu mai deschid alt topic, asta isi merita banii cu varf si indesat sau nu? Very Happy

LE : statia parca nu e cine stie ce ...
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca singura optiune este un produs nou, cu garantie, renteaza kit-ul.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum