| |
| Autor |
Mesaj |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 1:41 am Titlul subiectului: |
|
|
valabil  |
|
| Sus |
|
 |
greer
Data înscrierii: 02/Iul/2008 Mesaje: 6 Locație: satu mare
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 10:39 pm Titlul subiectului: care ii ultimul pret? |
|
|
| Vitrina a scris: | valabil  |
|
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
|
Trimis: Mar Sep 16, 2008 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Valabil ... nu
CLOSE - vandut impreuna cu cablurile |
|
| Sus |
|
 |
greer
Data înscrierii: 02/Iul/2008 Mesaje: 6 Locație: satu mare
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 10:19 pm Titlul subiectului: Re: Hifonics brutus - amplif MARE si IEFTIN :) |
|
|
| Am cumparat ampliful prin fan curier si cand l-am scos din cutie acasa era ars umpic la ambele borne adica capul suruburilor. Am fost sa il probez si surpriza ampliful intra direct in protectie. Am vb cu vanzatorul si el sustine ca mi l-a trimis nou intact si ne folosit. I l-am trimis inapoi dupa ce am vb cu el si acuma refuza sa il achite. El imi propune ca imi plateste transportul inapoi, dar eu il refuz dupa ce mi-a zice ca il achita |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
La fel cum am scris pe 4tuning...probat de catre mine. Intra direct in protectie. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Oct 06, 2008 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
o alta teapa si e pe buneeee  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| o_kh3 a scris: | o alta teapa si e pe buneeee  |
wtf ? Eu unul nu glumesc ca ampliful e in protectie... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
eu ziceam de vitrina ca a dat teapa:P _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 1:49 pm Titlul subiectului: Re: Hifonics brutus - amplif MARE si IEFTIN :) |
|
|
| greer a scris: | | Am cumparat ampliful prin fan curier si cand l-am scos din cutie acasa era ars umpic la ambele borne adica capul suruburilor. Am fost sa il probez si surpriza ampliful intra direct in protectie. Am vb cu vanzatorul si el sustine ca mi l-a trimis nou intact si ne folosit. I l-am trimis inapoi dupa ce am vb cu el si acuma refuza sa il achite. El imi propune ca imi plateste transportul inapoi, dar eu il refuz dupa ce mi-a zice ca il achita |
Am citit topicul de cateva ori.... dar nu vad nimic despre garantie. Hm... Asta e cel mai naspa la faza cu bursa, am mai vaz ca si faibox s-a intepat. Din pacate sunt multi asa. Ar trebui o lista cu useri care sunt de incredere...
Ar fi nasol pentru cei care vand, dar.. macar nu s-ar mai intepa nimeni.
Culmea e ca vitrina activase pe forum, destul de mult. Ciudat. |
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
|
Trimis: Mar Oct 07, 2008 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp ...
deci ... eu stiu ce am luat .. si stiu ce am trimis .. adica un amplif care nu avea nici cea mai mica proba trasa prin el
greere m`a pus sa fac poze cu o hartie cu data de atunci sa vada ca sunt actuale ... i`am trimis pozele ...a fost multumit si totu OK
dupa ce a ajuns la el .. dupa ce probabil entuziasmat l`a probat ... imi spune ca i l`am trimis ars .. amplifu NU are sigurantza pe el si trebuie sigurantza la 20-30 cm de AMPLIFICATOR (din cate stiu eu) cel mai probabil nu stia .. in fine asta e irelevant.. doar detalii.
Idea e ca am trimis ceva nou .. treaba lui ce a facut cu el ... dar sa nu mi`l arunce mie in spate si sa pretinda ca l`am trimis ars. Daca voiam sa scap de el ars il dadeam cu 10 mil si scapam de el.
Eu l`am vandut din mai multe motive .. unul fiind lipsa "finantzelor" pt. terminarea proiectului... pur si simplu il tzineam degeaba.
Pe mine sincer nu ma mai int. ce e cu amplificatoru asta ... din mom. ce eu stiu SIGUR ca l`am trimis nou .. si el spune ca acum e ars .. eu nu pot sa il mai accept inapoi ! e absurd.
Fiecare are dreptul de a crede ce vrea ... se lasa loc de interpretari in orice discutie ....
Greere .. mie mi`ai spus ca l`ai probat la ADI .. ssri zice ca la el .. mie de ssri nu mi`ai zis nimik.'
Inca ceva ... Greere mai sus ai spus ca "lAm cumparat ampliful prin fan curier si cand l-am scos din cutie acasa era ars " .... cred ca si ieri .. si acum 2 zile .. mi`ai spus ca l`ai desfacut la fan courier ... si sunt multe de constatat din discutiile cu tine ... dupa parerea mea - multe minciuni si inventii. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 5:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| Vitrina a scris: | nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp ...
deci ... eu stiu ce am luat .. si stiu ce am trimis .. adica un amplif care nu avea nici cea mai mica proba trasa prin el
greere m`a pus sa fac poze cu o hartie cu data de atunci sa vada ca sunt actuale ... i`am trimis pozele ...a fost multumit si totu OK
dupa ce a ajuns la el .. dupa ce probabil entuziasmat l`a probat ... imi spune ca i l`am trimis ars .. amplifu NU are sigurantza pe el si trebuie sigurantza la 20-30 cm de AMPLIFICATOR (din cate stiu eu) cel mai probabil nu stia .. in fine asta e irelevant.. doar detalii.
Idea e ca am trimis ceva nou .. treaba lui ce a facut cu el ... dar sa nu mi`l arunce mie in spate si sa pretinda ca l`am trimis ars. Daca voiam sa scap de el ars il dadeam cu 10 mil si scapam de el.
Eu l`am vandut din mai multe motive .. unul fiind lipsa "finantzelor" pt. terminarea proiectului... pur si simplu il tzineam degeaba.
Pe mine sincer nu ma mai int. ce e cu amplificatoru asta ... din mom. ce eu stiu SIGUR ca l`am trimis nou .. si el spune ca acum e ars .. eu nu pot sa il mai accept inapoi ! e absurd.
Fiecare are dreptul de a crede ce vrea ... se lasa loc de interpretari in orice discutie ....
Greere .. mie mi`ai spus ca l`ai probat la ADI .. ssri zice ca la el .. mie de ssri nu mi`ai zis nimik.'
Inca ceva ... Greere mai sus ai spus ca "lAm cumparat ampliful prin fan curier si cand l-am scos din cutie acasa era ars " .... cred ca si ieri .. si acum 2 zile .. mi`ai spus ca l`ai desfacut la fan courier ... si sunt multe de constatat din discutiile cu tine ... dupa parerea mea - multe minciuni si inventii. |
Adi = ssrli , you smartass.
Amplificatorul nu stie daca are siguranta sau nu. Am lucrat cu amplificatoare fara siguranta si cu surse de curent foarte mari...
A fost probat cu siguranta de 16A, ampermetru pentru "constatari" si fara sarcina. Conditii ideale. Prima miscare, led rosu, protectie. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|