|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alexh
Data înscrierii: 18/Aug/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 1:33 pm Titlul subiectului: Hifonics Titan BPack vs. MTX Road Thunder RTP2000 BPack |
|
|
Se dau :
1. masina : Renault Megane Sedan model 2004
2. cd/mp3-player : Pioneer DEH-4000UB ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/ )
3. boxe fata si spate originale din fabrica (blaupunkt din cate am inteles, 13'') fara intentia de a fi schimbate (nu momentan, cel putin).
As dori sa-mi pun unul din pachetele din titlu:
Hifonics TITAN Titan Bass Pack ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/TITAN/Titan_Bass_Pack/ )
sau
MTX Road Thunder Bass Pack RTP2000 ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Road_Thunder/Bass_Pack_RTP2000/ )
Care considerati ca ar fi mai bun, avand in vedere urmatoarele aspecte:
- masina este de tip sedan;
- incinta MTXului este de tip bass-reflex, cea a Hifonics-ului de tip sealed;
- amplificatorul Hifonics scoate 400 W RMS la 4 ohmi in punte pe cand MTX-ul doar 180 in aceleasi conditii
Si inca o intrebare: in cazul pack-ului MTX am vazut ca se da si un kit de instalare, pe site fiind trecuta si componenta acestui kit. La Hifonics este trecut doar un kit de cabluri. Kitul de cabluri pt Hifonics contine aceleasi lucruri ca si cel pt MTX sau mai trebuie cumparate si alte componente si daca da, ce anume?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
paul_car
Data înscrierii: 11/Iun/2008 Mesaje: 26 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pot spune ca pachetul de la Hifonics este foarte echilibrat,toate componentele facand o echipa foarte buna,iar sunetul este unul foarte bun in special la capitolul calitate.
Titan bass pack contine kit de cabluri Crunch GR10WK:
* 1 cablu de plus 10 mm (rosu) 5 m
* 1 cablu de minus 10 mm (argintiu transparent) 1 m
* 1 cablu RCA stereo dublu ecranat 0.5 mm 5m
* 1 siguranta de 60A mini ANL
* bride pentru fixare
* papuci _________________ Power from the GODS |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt de aceeasi parere...kitul de la hifonics este f bun pentru banii lui...iar in comparatie cu mtx-ul este mai bun. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unu nu am o parere buna despre subu titan. am ascultat un astfel de model si era departe de adevar, sincer.
amplifu e ok.
ai putea sa incerci cu un focal acces de 12" tot 250 W dar suna mult mai bine. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
cibernautu
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum 2 sapt am primit de la Be-Loud kitul de la Hifonics si l-am instalat pe un Megane Sedan din 2008, pe HU original al masinii cu ajutorul unui adaptor High-Low; statia s-a asezat perfect pe "tavanul" portbagajului iar incinta sta excelent desi un pic prea mare la prima impresie( un lucru care m-a surprins a fost ca incinta si difuzorul au venit separat desi pe site sunt prezentate asamblate); dupa cateva reglaje ale statiei pot spune ca sunt f multumit per ansamblu, completeaza f bine lipsa de joase ale sistemului original; sunet bun dar nu la fel de puternic ca pe incintele reflex si/sau bandpass (depinde ce urmaresti)
Mentionez ca boxele fata au fost inlocuite fff usor cu un sistem Pioneer special Renault, diferenta fiind evidenta fata de boxele originale.
Ca sa raspund la intrebarea referitoare la kitul de cabluri furnizat au mai fost necesari niste papuci si cablul de legatura intre statie si difuzor (nu stiu daca alte kituri le au incluse) dar iti spun ca sa le ai. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|