Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hifonics Zxi 693
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 7:58 pm    Titlul subiectului: Hifonics Zxi 693 Răspunde cu citat (quote)

Hifonics Zxi 693 au si iluminare? Shocked Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai_dmz
Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008
Locație: Dambovita

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da!
Sus
ja11

Data înscrierii: 23/Iul/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti despre aceste difuzoare?cum se aud?calitate/claritate merita banii sau o sugestie pt eltceva.

Mersi.
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merita sa investesti in astfel de difuzoare atat timp cat le oferi si o amplificare activa, daca vrei sa le pui direct pe player nu o sa le exploatezi la adevaratul lor potential.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar pt a scoate maximul din hifonics-urile alea ce amplificator ai recomanda??
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MacAudio FEARLESS 2000, GroundZero GZTA 2000TX sau HIFONICS TXi 4008

Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
merita sa investesti in astfel de difuzoare atat timp cat le oferi si o amplificare activa, daca vrei sa le pui direct pe player nu o sa le exploatezi la adevaratul lor potential.

Cum oferi amplificare activa unor coaxiale 6x9 ? =))

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD

Ultima modificare efectuată de către AlexBanu la Mie Iul 23, 2008 4:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ja11 a scris:
ce parere aveti despre aceste difuzoare?cum se aud?calitate/claritate merita banii sau o sugestie pt eltceva.

Mersi.

Raspunsul meu este: se poate si mai bine...
Daca vrei intr-adevar calitate alge un sistem fata de componente bun si un amplificator pe masura si poti renunta la dif-urile spate oricand.

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 4:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da dar e mai complicata treaba ca trebuie modificata si portiera ca sa nu zbarnaie Smile)) un sistem da un bass mai bun decat coaxialele care sunt mai mari si misca mai mult aer?
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-o usa facuta bine...da. Si suna mult mai clar daca urmaresti fidelitate adica mai si canta nu au numai brrr...
In usa poti sa faci o incinta cat de cat inchisa ceea ce ajuta f mult..

Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ilumineaza-ma te rog .

Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu ce sa te iluminezi...eu te-am intrebat cum faci tu amplificare activa pe dif coaxiale...si 6x9
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

banule : fii atent ca nu te pricepi.
activa inseamna 4 canale, da?
ete : el pune 2 in bridge pe stanga si 2 in bridge pe dreapta.
asta e full-activ ce nu intelegi? Smile Smile Smile

PS: mai exista si cazul gunoaielor JBL t595 care au un sistem ciudat de amplificare prin 2 papuci care se decupleaza de restul bobinei pt amplificare medie-inalta separat de bas.
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 4:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
banule : fii atent ca nu te pricepi.
activa inseamna 4 canale, da?
ete : el pune 2 in bridge pe stanga si 2 in bridge pe dreapta.
asta e full-activ ce nu intelegi? Smile Smile Smile

PS: mai exista si cazul gunoaielor JBL t595 care au un sistem ciudat de amplificare prin 2 papuci care se decupleaza de restul bobinei pt amplificare medie-inalta separat de bas.

Din cate stiu eu amplificare full active (impropriu spus "amplificare" ... mai corect e "filtrare") inseamna filtrarea semnalului si directionarea lui spre difuzoarele aferente (low , mid, high pentru 3 cai, etc.) fara folosirea de filtre pasive (sau, altfel spus, folosind doar filtre active) lucru putin cam greu (a se citi imposibil) de realizat pe niste coaxiale ( cu mici exceptii (JBL T595 de care spuneai chiar tu - se scoate acel conector si se filtreaza activ - cu toate ca nu stiu daca prin scoaterea acelui conector se dezactiveaza filtrul pasiv).
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am avut in mana un set de din astea si nu aveau decat 2 papuci + si - nu imi aduc aminte sa fi vazut vreun switch sau alta smecherie asa ca nu prea vad cum sa faca amplificare activa pe asa ceva... si sa fim seriosi amplificare activa pe coaxiale 6x9 spate =))
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum