Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

home cinema Harman kardon sau Denon

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
sebastian
Pasionat

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: ALBA IULIA

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 11:52 am    Titlul subiectului: home cinema Harman kardon sau Denon Răspunde cu citat (quote)

as dori sa achizionez unul din cele doua sisteme http://www.be-loud.ro/produse/Home_Cinema/Denon/DHT-1356DV/ sau
http://www.be-loud.ro/produse/Home_Cinema/Harman_Kardon/HS_100/
As dori concluzii sau sfaturi dar nu de genul ca unul e cu mult mai scump decat celalalt , ci de care v-ati lua datorita calitatilor . In definitiv am bani pentru oricare dintre ele , dar as vrea sa stiu daca o diferenta asa mare de pret s-ar justifica prin diferente de calitate substantiale.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar fi bine sa le asculti pe ambele Wink eu as merge pe denon. Twisted Evil
Sus
sebastian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iul 21, 2007 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam greu lucrul asta cu ascultatul intrucat nu sunt marci ce se gasesc in magazinele obisnuite , Denon am vazut doar in Sibiu si acolo cand am intrebat pe cel care se ocupa cu departamentul respectiv mi-a spus ca nici nu stie cum se da drumul la amplituner , ca el doar vinde si nu trebuie sa stie date tehnice . Suntem in Romania doar.
Am mai discutat despre acest subiect cu un tip avizat in sisteme car-audio, care mi-a spus ca Harman Kardon la sisteme 5.1 pentru casa nu mai face produsele cu calitatea pe care si-a cladit renumele si ca Denonurile inca nu face rabat de la calitate.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iul 22, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre cele doua parca Denon-ul e mai interesant. La sistemul Harman platesti puterea ceva mai mare de care nu stiu daca e nevoie pentru urmarirea unui film acasa.
Dpdv al fiabilitatii si stabilitatii ambele sunt excelente si acelasi lucru se poate spune si despre sunet, ambele sunt "bune", diferentele tin de gusturi... Harman suna intr-un fel caracteristic, Denon in alt fel...
Sus
sebastian
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iul 24, 2007 8:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc mult Mihai pentru sfat , dar acum plec in concediu pentru 3 saptamani si dupa ce ma intorc daca mai am ceva bani , oricum era programat pentru ziua mea (cadou de la mine pentru mine ) undeva prin septembrie. Cred ca voi merge si eu pe Denon , mai mult de atat poate reusesc sa-l aud prin Bucuresti pe undeva > ceva sfaturi posibile ??
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum