|
|
|
Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
niq a scris: |
cabluri audio dublu ecranate pt semnalul statiei, prinse cu betze de chibrit atat in mufa HU, cat si in RCA-urile statieim, un intrerupator de veioza pe cablul de + al statiei, niste inele din MDF, multe suruburi, gauri, si mai ales nervi k nu merge cum trebuie...
tocmai de aceea o sa vin la voi sa mi le montati calumea  |
WTF ??? |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cum spune si in titlu: "home made"
am folosit ce am avut la dispozitie. acuma ca nu merge, nu merge. dar a mers pana acum  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
poze nu bagi?
sunt tare curios cum arata Gz-urile sub luneta... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Noi 19, 2007 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze o&g, acum am vazut reply-ul tau
poze nu stiu cand bag k momentan masina mea sta in garaj... da' o sa fac cat de curand k vreau sa am amintiri k pe urma le schimb... (vezi topicul meu "alta perla de-a mea:))" ) _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|