|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dBaddicted
Data înscrierii: 07/Apr/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Mai 25, 2008 7:59 am Titlul subiectului: HSK 165 vs. Polyglass 165 V2S vs. Ultimate UP6 |
|
|
Player: Clarion 588
Amplif: in functie de sistem, voi alege si amplif
Astept pareri! |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 25, 2008 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
eu as alege intre hsk 165 si up6, dar inclin catre up6. vrei sa sune si tare si bine presupun...oricum, iti va trebui si un amplif pe masura, sa nu iti bati joc de ele.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
dBaddicted
|
Trimis: Dum Mai 25, 2008 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sincer despre DLS, in ultima vreme numai lucruri rele am auzit, HSK`urile sunt ok, dar necesita amplificare care sare din buget, iar sa le pun pe amplificare slaba, n-are rost.Acum inclin inspre Focal, rog pe cei care au Polyglass 165 V2S sau au ascultat sistemul respectiv, sau ceva asemanator acestora, sa-si dea cu parerea, de preferat si configuratia in care au fost ascultate.Ms mult! |
|
| Sus |
|
 |
dBaddicted
|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haideti fratilor, nimeni nimic? |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Lun Mai 26, 2008 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea e ca dls si hertz sunt cam supraevaluate,ma refer la modelele indicate.Desi arata destul de bine lucrate,sunetul nu prea exceleaza
Focal sunt f bune(mai ales inainte sa se scumpeasca ),daca nu ai nimic impotriva tw metalic,care este cam dificil pt unele urechi(in general surse proste,muzica de pe net),oricum suna ceva mai corect ca tn44
Pt un sunet mai 'natural',nu chiar neutru dar placut,putin mai 'cald',helix esprit sunt o alta optiune f buna si mai ieftina,care nu sunt asa de pretentioase la amplificare si semnal
NU stiu daca seria precision se vinde separat(midbasi si tw),daca tot le amplifici,ai putea renunta la filtrele cu care vin,sunt ceva banisori
Blaupunkt velocity sunt destul de reusite iar,dar tot 'scumpe'
Modelele alea de clarion(si seria trecuta) au o mica slabiciune la partea de inalte superioare,cred ca ar compensa cu focalele
Oricum,sunt scumpe pt ce stiu sa faca.Din pacate nu prea sunt alternative
Niciunele nu pot fi luate ca o referinta,deci sa nu-ti faci iluzii
Tare si bine..hmm..nu vad legatura,dar amp va fi necesar pt un mai bun control pe joase la volum mai ridicat,dar nu are rost sa te arunci la scumpeturi,Hu nu este chiar 'transparent'
Eu detin o pereche de dls r6 pe care nu m-am mai deranjat sa le schimb,se aud acceptabil,si inca nu am auzit ceva care sa nu coste salariul pe o luna care sa imi atraga atentia
Fara un HU de varf si instalare coresp muzica de inalta calitate in masina este un moft,mai ales cand servim numai empetrei la tava _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
dBaddicted
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu, inclin spre Focal, amplificare Audison, pacat de DLS ca faceau marfa de calitate "pe vremuri", dar acum..
@CBI: In ultima fraza, te refereai la aparate de genu HX-D2, P90RS...?
Salutare! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|