Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

hsk 165xl vs alphrad Deaf Bonce DB-M60NEO

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
rrd11

Data înscrierii: 25/Sep/2017

MesajTrimis: Sâm Sep 30, 2017 9:07 pm    Titlul subiectului: hsk 165xl vs alphrad Deaf Bonce DB-M60NEO Răspunde cu citat (quote)

salut am un astra h caut o pereche de boxe wow sa zici asa ce caut eu defapt nu am sa gasesc sigur prea usor nu doresc custom la usi consider ca o pereche de boxe fata decente sau the best cum se mai spune pot sa ma satisfaca in ceea ce caut defapt tare si clar

ca bass probabil o sa imi iau si un subwoofer ca altfel nu este satisfactia garantata

nu am nimic momentam instalat pe masina caut o pereche de boxe pe masura intai si intai si dupa vom completa si restul componentelor

deci cine se ofera sa ma ajute ?

eu am decis intre aceste 2 produse din forumuri ca ar fi super super ceea ce caut nu le-am auzit live desi nu cred ca este posibil acest lucru in magazin probabil doar cineva care si-a montat pe masina

serios acum eu sunt daniel si caut o pereche superba de boxe nu chinezarii...
buget boxe maxim 2.000 lei muzica este o pasiune pentru mine !!!

pot face si insonorizare fara probleme boxele sa fie de calitate partea proasta este ca sunt jos si s ar putea sa mai taie din rezonanta corect ?

sper sa ma ajute cineva sunt nou pe aici si sper sa ma intelegeti va multumesc respectuos!

puteti veni si cu alte idei dar mi-ar placea sa aud si ceva live daca aveti instalat pe masiniile voastre eu sunt din bucuresti daca cineva este disponibil sa imi arate o demonstratie pe masina lui.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rrd11

Data înscrierii: 25/Sep/2017

MesajTrimis: Mar Oct 03, 2017 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma ajuta nimeni serios ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2017 7:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu le am instalate și amplificate cam cu 300w, abia asa le cam satur. Nu sunt din Pitești cĂŁ-ți fĂŁceam un demo dar pĂŁrerea mea sincera e ca nu sunt boxe de 1600 lei. DacĂŁ vrei sa le iei mai așteaptĂŁ pĂąnĂŁ de BF, eu atunci le-am luat la 1000 de pe be loud, cam asta e un preț corect pt. ele. Ai nevoie de Insonorizare sĂŁnĂŁtoasĂŁ și un amplificator potent. O datĂŁ cu aceste boxe ai nevoie și de un sw de cel puțin 500w, depinde cĂąt de tare asculți. Cu cĂąt bagi mai multa putere Ăźn ele cu atĂąt trebuie sa le ridici hpf mai sus, nu sunt boxe sa ducĂŁ bassul la volum mare chiar dacĂŁ au voice coil uriaș pt un 6.5 dar fac midbass de clipești involuntar dacĂŁ ai amplificare bunĂŁ, reglaje corecte șamd.

https://youtu.be/3OQUFg9Id7g

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum