Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HU Alpine 9835 (cap de serie)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
djryta

Data înscrierii: 18/Mar/2011
Locație: 3705

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2012 4:50 pm    Titlul subiectului: HU Alpine 9835 (cap de serie) Răspunde cu citat (quote)

Vand Hu Alpine 9835,arata impecabil si se comporta la fel,intentionez sa il dau pt ca am abandonat un proiect si vreau sa imi trag un DVD,mentionez ca dau la schimb si pe dvd,acum depinde si de pret,eu cer pe el 800 lei,usor negociabil,daca sunteti interesati astept privat,voi urca cat de repede posibil si niste poze,fac si filmulet daca este nevoie.

Stima!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
postaasu

Data înscrierii: 02/Apr/2012

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2012 12:12 pm    Titlul subiectului: il cumpar Răspunde cu citat (quote)

un numar de telefon ca sa te pot contacta?
Sus
djryta

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2012 3:36 pm    Titlul subiectului: Re: il cumpar Răspunde cu citat (quote)

postaasu a scris:
un numar de telefon ca sa te pot contacta?

ti-am trimis un mesaj privat cu el,nu vreau sa il fac public,imi fac publica adresa de messenger pentru doritori : rita_andrei@yahoo.com
Sus
djryta

MesajTrimis: Lun Apr 09, 2012 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Up 750 lei,haideti fratilor vreau sa il dau repede,nu am mai scris ce proprietati are,dar cine e cunoscator stie,e cap de serie,astept un schimb cu dvd !
Sus
djryta

MesajTrimis: Dum Aug 12, 2012 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up 700 ron
Sus
djryta

MesajTrimis: Joi Sep 20, 2012 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up 650 ,urgent sau schimb cu alt player de generatie mai noua,sa aiba neaparat stick ,eventual diferenta,astept propuneri !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum