Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HU Clarion DXZ 468 RMP more feedback

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
carhartt

Data înscrierii: 30/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 8:58 pm    Titlul subiectului: HU Clarion DXZ 468 RMP more feedback Răspunde cu citat (quote)

probabil abordarea acestui HU a devenit un stereotip dar ma risc si vin si eu din urma cu intrebari in legaturi cu acest model.
am citit majoritatea topicurilor de pe acest forum in legatura cu acest model de clarion pe care m`ar interesa sa`l achizitionez,numai k am inteles k clarionu nu a mai facut aparate performante de cand sa schimbat seria pe 3 cifre de la 4 si ca aceste noi modele sunt doar niste jucari cu multe briz briz uri care nu`ti mai ofera fidelitatea pe care o detineau modelele vechi.
eu optez pt acest model de Clarion(buget 6mil/HU) desi multa lume m`a indreptate spre pioneer sau alpine,numai k eu nu`mi doresc zgomot brut cum par sa aiba aceste firme fata de Clarion,plus ca ar mai fi telecomanda si ecranul cu pixeli ...ca un plus la acest model,voi ce parere aveti?(mentionez k aparatul va avea parte de 2 sisteme de dif uri Infinity REF 6510cs si eventual amplif si sub mai incolo...multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clarion sunt proaste? Smile
Eu am Clarion 658 in masina.... hmm...
958 a castigat premiul EISA 2005/2006 (European Imaging and Sound Association) pentru cel mai bun HU:
http://www.eisa-awards.org/history/2005-2006/index.html

Deci eu n-as zice ca sunt proaste Very Happy

468 este un aparat bun dar ca orice player nu va duce niste sisteme Infinity la potentialul lor maxim. Gandeste-te la un amplificator pentru ele in momentul in care vei pune si un subwoofer.
Sus
carhartt

Data înscrierii: 30/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi retrag cuvintele care practic nu erau ale mele Smile ci tot de la oameni care mi`au oferit informatii, am fost azi la wizards si am avut ocazia sa incerc modelele 2006 printre care si 468 si am ramas masca de fidelitatea aparatelor...m`am lamurit singur, clarion ruleaza Smile
pei da vor fi amplificate dar nu acum doarece bugetul e cam restrans dar sunt sigur k o perioada pana se rodeaza difurile vor merge binisor si pe clarion...prost n`au cum sa se auda fara amp Smile , doar mai slab dar calitatea nu cred ca va avea de suferit...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum