| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 3:13 pm Titlul subiectului: HU cu cea mai buna receptie radio? |
|
|
| Salutare! ma intereseaza un HU cu cea mai buna receptie radio. ce firma si ce model? multumesc!! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce am observat eu modelele mai vechi {~2000..2003} au o receptie mult mai buna, inclusiv pe modelele "OEM" - testat, pe xsara nu am avut nici o problema cu semnalul radio, la C4 exista un topic >10 pagini cu "probleme receptie radio". xsara a avut clarion din fabrica, c4 are blaupunkt.
clarion mi-au placut la semnalul radio, acum am un pioneer din 2000 care suna excelent pe radio, nu pierde semnalul... un p75 sau un p40 care le-am ascultat erau departe de el . _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
cel mai bun pe receptie radio pe care l-am intalnit este de pe A6 (radio-cass), mult mai bun decat pe un A4 cabrio, modelul concert (radio-cd). pana sa se strice, prindea radio mai bine decat se auzea un pioneer pe cd, sunetele erau mai bogate, iar pioneer-ul pe radio abea ca prindea unele posturi si alea cu multe deficiente, evident cu tot cu ansamblu de amplificare a semnalului..si din cauza asta am renuntat la achizitionarea aparatului..
totusi am inteles de la Mihai ca sony ar printre cele mai bune si dc e asa, oare asta ar fi ceea ce caut eu? http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/MEX-BT5000/
sau toate au acelasi model de tuner la toate modelele sony? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar trebui sa asculti si un becker
sunt si pioneer bune pe radio, exceptiile care confirma regula . _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da-mi si mie un link ca nu am habar de ce voirbesti...se mai gaseste pe piata? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
le-am dat un mail sa vad macar cat costa, si dc e un pret ok, sper sa reusesc sa il montez curand, oricum are exact aceleasi mufe ca al meu  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 31, 2007 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
pretul e >500 E din cate stiu eu ... sa-mi dai si mie un mp cu pretul, te rog frumos. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
salut...nu mi-au raspuns la mail. oricum e mult sa investesc si suma asta intr-o masina care nu mai merg mult cu ea. daca imi vor raspunde la mail iti voi comunica pretul.
imi voi cumpara radio fm la iPod-ul pe care il am deja, sper sa prinda destule posturi..doar am totul amplificat pe ea. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
am luat tuner pt iPod, suna chiar bine... acel HU aveam ocazia sa-l iau cu 100E mai ieftin de dincolo si deci acum nici nu ma mai gandesc sa-l iau de aici...
oricum mi-au ramas bani de un mtx x1000D asta asa ca sa fie ca nu mai am sub. |
|
| Sus |
|
 |
|