| |
| Autor |
Mesaj |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: HU cu suport DVD+/-R |
|
|
MĂŁ intereseazĂŁ aÂșa ceva, chiar dacĂŁ momentan doar informativ. ExistĂŁ vreun HU care sĂŁ suporte DVD-audio sau DVD+/-R? MĂŁ intereseazĂŁ strict dpdv al MP3-urilor, m-am sĂŁturat sĂŁ tot scriu CDuri, plus cĂŁ nu vreu ecran and stuff - doar nu mĂŁ uit la filme Ăźn timp ce conduc.
Bottom line - DVD player doar pentru muzicĂŁ.
DacĂŁ nu esistĂŁ, sugeraĂŸi unul cĂąt mai bun dpdv al raportului performanĂŸĂŁ/preĂŸ.
MulĂŸumesc anticipat  |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu nu am auzit de DVD player de masina doar audio, poate si pentru ca standardul DVD-Audio nu prea a a pucat sa fie implementat. Insa daca capacitatea este problema ta ai putea sa cauti un player cu port USB care sa accepte dimensiuni generoase (cred ca unele playere sunt limitate la sistemul de fisiere FAT16, deci 2 GB) si ia-ti un PenDrive/ThumbDrive/FlashDrive de dimensiuni apreciabile (la Metro e 190 RON unul de 8 GB). |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Panasonic CQ-VD7003N citeste dvd+/-r.
Daca te intereseaza dor mp3-urile ... atunci un ecran iti poate fi de folos pentru ca ai in fata o lista mult mai mare a melodiilor. |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CQ-VD7003N e un player DVD-Video, care intr-adevar citeste si MP3; totusi cred ca pretul e destul de piperat mai ales pentru cineva pe care nu-l intereseaza partea video. |
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Player cu port USB picĂŁ, 2GB formatat FAT nu Ăźmi ajung. ÂȘi mai intrĂŁ aici Âși accesul greoi, brrr.
Acum dacĂŁ existĂŁ vreunul care sĂŁ accepte flash de 8GB, bine ar fi... Ceva idei?
Dpdv a ceea ce a spus Andrei (ecran mare - lista melodiilor afiÂșate mai lungĂŁ), sugeraĂŸi un DVD-player cĂąt mai convenabil performanĂŸĂŁ/calitate RobusteĂŸea e un must  |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
vrei dvd-player ca sa pui multe mp3 pe el ca nu iti ajung cd-urile?!?!
Isuse!
am inteles oameni care vor dvd-player ca sa ascule audio-dvd`s pentru o calitate mare a sunetului, sa vizioneze pasagerii un film sau pur si simplu pentru a se da smecheri
dar pentru ca vrei multe mp3 (presupun ca stii ce calitate au mp3-urile) .. asta deja e o tampenie
pe un cd de 700 mb incap in jur de 150 melodii de 4-5 mb
daca luam in medie o melodie 4 minute inseamna aproape 10 ore de muzica. nu`ti ajung 10 ore de muzica pe un cd ? |
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

|
Trimis: Vin Mar 09, 2007 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, deci sĂŁ stabilim ceva.
MP3-uri la o calitate mai jos de 256kbps mĂŁ streseazĂŁ. Compresia Âși aÂșa afecteazĂŁ Ăźnaltele Âși mediile Ăźntr-o oarecare mĂŁsurĂŁ.
Eu aÂș vrea player care sĂŁ suporte FLAC/APE/MPC, dar nu Âștiu dacĂŁ existĂŁ ĂźncĂŁ aÂșa ceva.
ÂȘi nu, nu Ăźmi ajung 10 ore de muzicĂŁ, pentru cĂŁ nu atĂąt Ăźncap pe un CD la un bitrate de 320kbps, ci mult mai puĂŸin. ÂȘi am cam 30 de CDuri cu mp3-uri Ăźn maÂșinĂŁ, mĂŁ enerveazĂŁ sĂŁ aÂștept un stop sĂŁ le tot schimb.
Ăn altĂŁ ordine de idei, ar merita achiziĂŸionarea unui HU care sĂŁ suporte IPod-in? Eventual Âși un IPod de 20GB? Oare costurile s-ar ridica deasupra unui DVD-player?
MulĂŸumesc ĂźncĂŁ odatĂŁ pentru rĂŁspunsuri, prieteni  |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

|
Trimis: Sâm Mar 10, 2007 1:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok, deci Ipod ĂźÂși ia prietena Âși mai rĂŁmĂąne sĂŁ dau 1200 RON
Oricum, chiar Âși aÂșa ca preĂŸ e totuÂși la jumĂŁtate cĂąt un DVD-player acceptabil  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 2:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Dietz ĂŁla ruleazĂŁ
Ăn ceea ce priveÂște LCDul extern, asta se rezolvĂŁ, canibalizez unul de la un laptop Âși gata
MulĂŸumesc mult, mihai. PreĂŸul ĂŁla Ăźl transformĂŁ Ăźn achiziĂŸie sigurĂŁ pentru luna care vine  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat