Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HU Kenwood KMM 361SD

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Patrick.

Data înscrierii: 30/Sep/2014

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 1:54 pm    Titlul subiectului: HU Kenwood KMM 361SD Răspunde cu citat (quote)

Salutare, am o Skoda Octavia Tour din 2006 1,9 TDI. Am luat.o cu difuzoarele stoc Blaupunkt si un HU aftermarket vieta 4x45 (nu am auzit de firma asta).
In momentul de fata vreau sa ii schimb atat playerul cat si boxele. La HU m.am orientat la Kenwood respectiv KMM 361SD
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-361SD/.
Suma pentru HU este de 400 de lei. Am tot citit pe forumuri si am vazut ca cei de la kenwood i.au depasit la vanzari pe alpine si pioneer. Alpine am inteles ca nu mai sunt ce erau pana in 2008, de cand s.au cuplat cu panasonic au decazut la SQ, si a mai ramas pioneer. La suma pe care am alocato ca specificatii kenwood este cel mai promitator.
Aveam de ales intre acest HU, Alpine CDE 180R si pioneer DEH 2600UI.
Stiu ca HU-ul Kenwood nu are slot CD, dar oricum e mai practic un USB, Card, sau jack pentru cuplare ipod decat teancul de CD-uri.
Voi ce sfaturi sau ce pareri aveti? O sa deschid un topic si la sectiunea difuzoare dupa ce o sa fiu sigur de alegerea HU-ului
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tocmai am cumparat un kmm-361sd astazi si de abia astept sa il montez pe masina. revin cu detalii.
Fratele meu are tot un kenwood (120y) si isi face bine treaba pt cat a costat.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da..e ok playerul
Patrick.

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut Legal, foarte bine astept feedback-ul tau. L.ai comandat de pe be-loud? Ce difuzoare ai pe masina acum?
@alecspc nu ai fost prea convingator, vad ca tu ai un alpine cum e?
Sus
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da...am comandat de pe be-loud.
Am un Golf 4 cu difuzoarele originale din fabrica (fata+spate). Eu sunt super multumit de difuri..sper cat de curand sa fie acompaniate de un subwoofer.
Sus
Patrick.

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun asa. Pe ale mele vreau sa le schimb am tot auzit la baieti pe forum recomandand marca Hertz. Dar intai asteptam parerea ta cu privire la noul tau HU. Cool
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am alpine pt ca am vrut 2din si asta am gasit mai ieftin. e fffoarteee okkkk playerull nu-ti fa griji.. acum am fost convingator?
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am montat playerul...super fain..si se aude foarte bine.
Acum depinde cum iti faci setarile..eu nu am exagerat cu ele si am si bass si inalte fix cat trebuie si reusesc sa duc volumul pana la 30/35 fara sa distorsioneze. Daca il cumperi evita sa activezi bass boost pt ca baga distorsiuni in sunet.
Sus
Patrick.

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravo Legal sa.l stapanesti sanatos. O sa mi.l iau si eu. Mersi mult de feedback. Ma bag acum la sectiunea difuzoare sa vad ce recomanda baietii la HU- ul asta pe skoda mea.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum