Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HU pioneer deh 2900mp rog recomandare difuri peugeot 405

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
bandit
Priceput

Data înscrierii: 10/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: HU pioneer deh 2900mp rog recomandare difuri peugeot 405 Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa-mi comand cat mai este promotie un hu pioneer 2900 si nu stiu ce difuri sa-mi pun in masina intr-un buget de 300-350 ron. Mentionez ca pe fataza am posibilitatea sa-mi pun difuri rotunde de 13 cm cu prindere in 4 puncte sau de 16,5cm cu prindere in 3 pct si pe spate gauri rotunde pt dif. de 16,5 cm,poate imi dati niste solutii. Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raf

Data înscrierii: 27/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Ca o solutie "de buget" recomand:
1. o pereche DSL C6 pentru fata - spatele nu e important! Nu glumesc, sunetul, scena daca vrei, se afla in fata! Cu un sitem stereo corect se aude tridimensional superb - ca doar si noi avem doua urechi, nu patru.
2. doua perechi DLS226 - aici iti recomand sa activezi din HU optiunea FIE (Front Image Enhancer) la frecventa 100 - 120 Hz (cred ca nu gresesc si 2900 o are).
La instalare inseriaza condensatoare de 470 micro Farazi pt C6 si 330 pt 226 intre filtre si woofere! Rezultatul final e excelent!
Succes!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum