|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bandit Priceput
Data înscrierii: 10/Iul/2007 Mesaje: 640
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 6:29 pm Titlul subiectului: HU pioneer deh 2900mp rog recomandare difuri peugeot 405 |
|
|
| Vreau sa-mi comand cat mai este promotie un hu pioneer 2900 si nu stiu ce difuri sa-mi pun in masina intr-un buget de 300-350 ron. Mentionez ca pe fataza am posibilitatea sa-mi pun difuri rotunde de 13 cm cu prindere in 4 puncte sau de 16,5cm cu prindere in 3 pct si pe spate gauri rotunde pt dif. de 16,5 cm,poate imi dati niste solutii. Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Raf
Data înscrierii: 27/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 1:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Ca o solutie "de buget" recomand:
1. o pereche DSL C6 pentru fata - spatele nu e important! Nu glumesc, sunetul, scena daca vrei, se afla in fata! Cu un sitem stereo corect se aude tridimensional superb - ca doar si noi avem doua urechi, nu patru.
2. doua perechi DLS226 - aici iti recomand sa activezi din HU optiunea FIE (Front Image Enhancer) la frecventa 100 - 120 Hz (cred ca nu gresesc si 2900 o are).
La instalare inseriaza condensatoare de 470 micro Farazi pt C6 si 330 pt 226 intre filtre si woofere! Rezultatul final e excelent!
Succes! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|