| |
| Autor |
Mesaj |
alecs_foxy
Data înscrierii: 30/Oct/2007 Mesaje: 17
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 9:20 am Titlul subiectului: |
|
|
am avut eu Sony GT 410 u cu USB, a fost bun, fiabil, galagios. Dat cam atit. Daca esti pretentios la sunet(vrei calitate) nu-l recomand.
de ce nu iei 4900 IB Pioneer? _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
alecs_foxy
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu sunt dispus sa dau mai mult de 500 ron oe hu.
galagios in ce sens? nu ofera deloc calitate?
si am vazut ca ofera si 26w rms ceea ce e bine avand in vedere k difuzoarele sunt 2x50 respectiv 2x60 de la coustic |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ce daca e urat p 40 mp
tu il asculti de obicei nu te uiti la el
si eu am fost in dilema asta da sunt multumit de sunet _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
" Galagios" adica avea putere,.... si claritate. Doar ca eu voia un sunet mai cald.
si asta il obtii numai cu un equalizer! de care dispune pioneer _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
alecs_foxy
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok...pai atunci o sa incerc sa fac un efort sa iau pioneer P4900IB
de DEH-3900MP ce parere ai? e mai ieftin... si mi-ar conveni mai mult |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
3900 nu are setari ca 4900
daca vrei poti incerca sa te uiti si la oameni care vand pioneer 4800 la mana a doua poate te intereseaza si obtii un pret bun _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu lua 3900 nu are nimic in plus fata de 2920.
vezi la bursa....daca nu poti astepta ceva banuti pentru 4900  _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
becheez
Data înscrierii: 08/Noi/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 1:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei ceva care sa se auda foarte bine sa aiba si putere, reglaje la nivelul lui Pioneer sau Clarion, Alpine si nu in ultimul rand sa arate foarte bine iti recomand: http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/KDC-W4537UA/
Si eu m-am orientat initial pt un Sony GT616(ieftin, arata OK, flipdown face, USB) insa dupa ce l-am testat cu niste difuzoare Infinity si am vazut cum putea sa distorsioneze la un volum mai mare m-am razgandit imediat.
Modelul care ti-l recomand are iesire auxiliar in spate si USB in fata, iar pretul e de 6mil.L-am gasit intr-un singur loc in Bucuresti.
Mai multe informatii gasesti in topicul deschis de mine:
http://www.be-loud.ro/forum/recomandare-hu-pt-golf4-obligatoriu-cu-usb-sau-sd-t4373.html
In general pe acest forum, vad ca toata lumea recomanda Pioneer, nu spun ca nu sunt bune, eu am avut pana acum doua modele, ultimul chiar HighEnd: DEH-P8600MP, l-am vandut second acum 2 ani cu 15mil, iti ofera foarte multe reglaje, sunet excelent dar la fel ca si Alpine, daca vrei sa legi un mp3 player, USB, Ipod, ori iti iei un model de peste 10 mil, ori iti cumperi diverse adaptoare, care nu sunt ieftine si care mi se par peste mana, in conditiile in care exista producatori gen: Clarion, Kenwood unde ai si sunet, ai si posibilitatea sa atasezi un devine extern.
Pe de alta parte sa ai posibilitatea sa atasezi un flash drive sau alt device ar trebui sa fie un must inclusiv la Pioneer si la Alpine chiar si la modele mai entry level insa s-au ridicat asa de mult in ultimii ani, cel putin Pioneer incat se multumesc sa ofere tehnologie, cel putin din punct de vedere mutimedia cu 3-4 ani in urma.
Un alt model interesant ca sa discutam si de Clarion in afara de DXZ578RUSB care citez un prieten(arata ca dintr-o masina implicata intr-un accident) e modelul: http://www.clarion.com/us/en/products/2007/audio/source_unit/Bluetooth_SD/FB275BT/us-en-product-pf_1165294998482.html
despre care, din ce-am vazut nici un expert nu si-a dat cu parerea pana acum.
Nu are CD, doar SD, suporta Bluetooth(atat pt apeluri cat si pt streaming muzica de pe telefoane sau device-uri care suporta A2DP) iar la reglaje nu exceleaza, insa sunetul avand in vedere ca dicutam de un Clarion trebuie sa fie bun.
E un model nou, in momentul de fata l-am gasit la un magazin in Brasov insa in curand trebuie sa apara si in Bucuresti.Mai multe info:
http://www.crutchfield.com/App/Product/Item/Main.aspx?g=300&i=020FB275BT&tp=5684
O sa apara si varianta Black care s-ar integra mai usor cu bordul.
Sper ca am mai facut putina lumina, in afara de clasica recomandare Pioneer DEH-P40MP sau DEH-P4900IB  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate becheez, Playerul de la Kenwood este super la banii sai! are si atuul unui USB, reglaje de sunet.
Si gur, pentru ce ce vor neaparat USB asta e cea mai buna alegere! Care arata si bine!  _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
alecs_foxy
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mersi mult de raspunsuri...il voi cauta si voi vedea la fata locului ce poate. |
|
| Sus |
|
 |
|