|
Autor |
Mesaj |
avp
Data înscrierii: 16/Oct/2015 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Oct 16, 2015 11:12 am Titlul subiectului: HU+boxe Opel Astra G |
|
|
Buna ziua,
A venit timpul sa schimb unitatea si boxele originale de pe masinuta. Nu vreau sa investesc foarte multi bani, doresc o auditie decenta.
Am rugamintea sa-mi oferiti cateva sfaturi pentru urmatoarele propuneri:
1. HU (buget 300-400 ron) doresc sa iau un receiver digital media mechaless (toata muzica o am in format digital). Cerintele sunt: .flac, sd card, bluetooth. Din pacate nici o varianta gasita nu le are pe toate:
Kenwood KMM-361SD http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-361SD are flac, are sd dar nu are bluetooth
JVC KD-X320BTEY http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/JVC/KD-X320BTEY/ are flac, are bluetooth dar nu are SD.
Trebuie sa aleg practic intre sd card si bluetooth. Rog pareri!
2. Boxe 16.5 cm (buget 200-300 ron). Imi doresc un sunet cald si clar, nu doresc un bass foarte puternic.
Tind sa merg pe Focal Auditor R-165S2
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Auditor/R-165S2/.
Singura ingrijorare ar fi adancimea de montare, nu stiu daca se potrivesc ptr portiera de la Astra G si de asemenea dimensiunea tweeterelor.
3. O sa iau si un adaptor ptr comenzile pe volan Connects2
Rog sfaturi si pareri! De asemeena as vrea sa fac montaj HU+boxe+adaptor la service-ul be-loud. Un pret orientativ se poate?
Va multumesc |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
avp
|
Trimis: Sâm Oct 17, 2015 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru recomandare vanIIa. Observ ca nu prea au fost experiente cu JVC-ul. Referitor la insonorizare, o sa ma interesez ptr un minim necesar pe portierele fata. |
|
Sus |
|
 |
avp
|
|
Sus |
|
 |
avp
|
Trimis: Sâm Oct 17, 2015 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc frumos pentru pareri si sfaturi |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Oct 17, 2015 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar as fi curios sa ascult niste crunch ca vad ca doar asta se recomanda de catre cei de la be loud. Dintr.o data herz..helix..dls..focal nu mai sunt buni? _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mar Oct 20, 2015 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Be-loud distribuie produsele tuturor importatorilor interesati de acest lucru si cu asta cred ca am spus tot.
In rest, VanIIa, asta este ultimul warn.
Va rog pastrati o atitudine civilizata si cu bun simt, ok? |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar Oct 20, 2015 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
alecspc a scris: | Chiar as fi curios sa ascult niste crunch ca vad ca doar asta se recomanda de catre cei de la be loud. Dintr.o data herz..helix..dls..focal nu mai sunt buni? |
Oricine este binevenit sa asculte orice marfa avem in stoc in acel moment. Avem cateva si pe stand, putem pune orice la proba.
Cat despre restul, toate sunt OK cum au fost dintotdeauna si le vindem frecvent (suntem dealerul nr 1 Hertz de mult timp), mai putin DLS despre care nu as vrea sa comentez. Am fost fan odata, am castigat competitii EMMA cu DLS dar au trecut multi ani de atunci.
Cat despre recomandari, tinem cont de interestul clientului si mai ales de bugetul pus la dispozitie. Mac si Crunch au multe produse _ieftine_ care fac toti banii si poate de asta sunt in top vanzari; nu zic ca Hertz sau Focal la pret dublu nu ar fi bune si ele, sau chiar mai bune dar nu se pot compara branduri ci doar produse individuale. |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar Oct 20, 2015 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cat despre recomandari, eu nu as desconsidera recomandarile unei firme cu experienta de 10 ani sau ale unor oameni care asta fac zi de zi de peste 5 ani (majoritatea). Daca interesul comercial ar fi primat, am fi fost inca aici?
Fiecare este liber sa cumpere ce vrea, avem Focal la orice ora, de aia au fost si atatea promotii Focal in ultimul timp, sa le vindem.
Revenind la subiect, un sunet cald cu Focal se obtine numai cu un HU Alpine, cunoscatorii vor prinde gluma.
Recomand un test comparativ, se pot asculta toate pe stand la sediul nostru. Gusturile nu se discuta, dar se mai educa. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
Trimis: Mar Oct 20, 2015 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu in legatura cu bugetele <200 lei suntem noi "interesati". Acolo se intelege, chiar si noi in zona aia de pret recomandam APM Fire. Ci acolo unde se recomanda Mac Audio chiar daca bugetul e chiar de 7-800 lei.
Sau, am mai cerut eu o recomandare pt. un prieten, aveam nevoie de niste boxe care sa cante tare amplificate de ~150w cu un buget de maxim 1000 lei si mi s-a recomandat instant Crunch...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/CRUNCH/Gravity/GTX-6.2C/
Vorbind cu anumite persoane din car audio mi s-a spus ca unii au plecat nemultumiti de la sediul be loud. Un caz concret e un tip din Bucuresti cu un player ce nu mi-l mai aduc aminte, boxe Hertz energy varianta L sistem fata si ovale pe spate, amplificator in phase si un procesor de sunet bit ten. Pana la urma a ajuns la altcineva sa-i regleze sistemul sa fie cat de cat ascultabil pt. cerintele lui (punea mare accent pe SQ). Respectivul e un om care are o ureche foarte buna dar nu stie sa se exprime neavand un libaj tehnic in domeniu. Masina era un Passat negru sedan. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
avp
|
Trimis: Joi Oct 22, 2015 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ieri am instalat la be-loud noul meu sistem format din:
Kenwood KMM-361SD
Focal Auditor R-165S2
Am nevoie de sfaturile voastre referitoare la setarile audio potrivite pentru configuratia actuala (amplificare direct din HU, boxe Focal componet fata 16.5 cm, boxe stock GM 13 cm spate).
Optiunile din setari sunt:
 |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 22, 2015 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceva insonorizare ai la portiere? Cum e sunetul? Eu aceleasi difuzoare am pe fata cu insonorizare si am de toate..bass medii inalte. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
Sus |
|
 |
avp
|
Trimis: Joi Oct 22, 2015 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc ptr recomandare vanIIa, le incerc. Am bass, chiar foarte bunicel, se aude bine dar vreau sa fiu sigur ca am setari corecte sa nu chinui boxele aiurea cu setari gresite.
Am insonorizare alecspc, doar pe portierele fata si cred ca am facut o alegere buna sa o fac. Bass bun, mid si treble ok. Mi se pare un sunet destul de echilibrat intre cele 3.
Ar mai fi o setare la care m am tot jucat si anume SP Select. Am incercat cu off, 6 inches si OEM. Cu oem se aude cel mai bine.
Bass este pe 0 iar bass boost pe LV1.
Loudness este pe LV2 ptr un sunet bun la volum mic, nu ascult foarte tare de obicei.
Sound Reconstruction este ON |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 22, 2015 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca cu sound reconstruction pe off sa vezi..cred ca s.ar auzi mai bn. Oricum vanila stie mai bn pt ca el are playerul si.i.stie toate chichitele. Totusi as seta frecventa la treble pe 15 k..eu le tin pe 12.5k pt ca la 15k mi se par prea tipatoare. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
Sus |
|
 |
|