| |
| Autor |
Mesaj |
not_this_punk
Data înscrierii: 03/Sep/2007 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
not_this_punk
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nici un raspuns?...nu conteaza daca nu aveti experienta cu produsele respective, spuneti-mi despre altele, care se incadreaza in pretul respectiv si stiti despre ele... |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
tweeterele le prinzi deasupra bordului fara prea mari modificari.
la sistem nu am pronunt. depinde la ce te astepti tu de la el ... ce ai mai avut inainte ... sa nu ramai dezamagit. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sistemul de pe fatza e ok.. ca si sound la ce bani este am auzit versiunea de 16.5 pe un logan tot pe un sony si suna ok in bani lor.. HU pt bani lui e ok...
dar ai putea incerca http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2900MP/ nuj am mai multa incredere in HU Pioneer sau Alpine sau Clarion decat Sony.. din practica vb akm.. sincer pe spate difuzoarele alea nu vor cine stie ce.. pt spate ai 2 variante
1 skimbi placa aia cu una de pal mdf si pui ovale mari o sa ai ceva bas are un amic asa ceva
2 f bine bie un sub mic si o statie
ce ai propus tu sunt bani aruncati pe geam
cu instalare boxelor pe fatza de incaput incap tre sa fi putin dibace...existau pe undeva in comert si adaproare de 16.5 cauta pe forum la daewoo
TW il poti lipi cu dublu adeziv de bord sau cu un surb mic care vine in paket de stalp... nu o sqa fie cine stie ce gaura...
SFAT daca nu prea te pricepi zic sa te duci la un service ... risti sa te kinui mult si tot la ei sa ajungi.
MUlta bafta |
|
| Sus |
|
 |
not_this_punk
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut si merci mult de raspunsuri. daca exista adaptoare de la cei 10 cm standard la 16.5 ar fi tare dar probabil plasticul interior al usii nu va putea acoperi un difuzor de 16.5, nu?
in legatura cu subwoofer-ul si cu statia, poate ar fi o treaba dar am inteles ca singurul loc pt un sub si statie ar fi in portbagaj si asta ar cam compromite portbagajul (mi-au zis unii) si nu prea merge solutia asta (oricum ar costa semnificativ mai mult).
dar ma gandeam la boxele alea infinity cu impedanta de 2 ohmi...ce head unit pt difuri de 2 ohmi recomandati? exista macar?
a si acuma am sistemul audio din fabrica pe masina deci ala cu caseta audio  |
|
| Sus |
|
 |
not_this_punk
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
NU exista HU care sa suporte din nascare 2 OHM ca suporta ele asa e altceva dar nu e recomandat DELOC risti sa iti busesti finali si nici nu faci cine stie ce afacere.
Asa ca ramai la sistemu ala un HU Pioneer si dca nu te pricepi e mai bine sa te duci la un service autorizat sa le monteze.
Uite aici link pt adaptor http://www.metrafo.ro/produse.html?cat=8215 scuze de reclama
dai la cauta matiz |
|
| Sus |
|
 |
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |