| |
| Autor |
Mesaj |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 4:41 pm Titlul subiectului: Huooo be loud |
|
|
Da si ca de obicei atunci cand sunt ROMANI la fruntea unei firme neseriozitatea e in floare ....DlVlad Cristian Neacsu
director de vanzari am inteles nu a catadicsit sa dea un telefon sa lamureasca un CNP si un ap de pe comanda....se pare ca nu au nevoie de clienti,e a doua comanda refuzata........daca citeste,ar fi putut sa dea macar un beep cu toate ca eu cred ca ar da beep si la pompieri daca i-ar arde casa...huoooo be loud pacat de preturi daca si alea or fi reale!!!!!!
MIHAI daca citesti ca am inteles ca esti site admin ar trebui sa iei niste masuri daca ai putinta si vointa sa pastrezi clientela...la mine este a doua comanda refuzata asa ca nu mai am incredere.... |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper sa ramana mesajul admin ca sa stie lumea cu cine are de a face ..
nu ma deranjeaza nici o replica pe masura |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| man odata am dat comanda de ceva si din graba mea am uitat sa completez niste date, dar am primit un telfon de la be-loud (nu ami stiu cine exact) si le-am comunicat print telefon. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau pentru tine...sincer!
Nici eu nu am primit nici un telefon sau mail de la Be Lud in legatura cu comenzile sau daca au sau nu pe stoc....norocul meu a fost ca in 24 ore (maxim) am primit orice am comandat !
Deci pot spune ca sunt multumit. Daca nu s-ar fi intimplat asa ..cred ca as fi procedat ca tine dar bine ca nu s-a intimplat! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
s-ar putea sa fie probleme cu livrarea mail-urilor de catre servere....ca intr-un mail pe care l-au trimis la mine...(asta dupa mai multe incercari de-ale mele) mi-au explicat ca de fapt ei mi-au trimis vreo 3 sau 4...
Dar eu nu am primit nici unul. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La o comanda de 340 lei oare chiar era un capat de tara un telefon de 20 centi?....La intrebarea mea de ce nu am fost sunat(dimineata la ora 9: 20 am vb telefonic cu dl mai sus mentionat si mi a spus ca pachetul va fi trimis si l voi primi a doua zi),mi s-a raspuns cu obraznicie ca un mail e mai ieftin...asta e comportament de necalificat imi pare rau ca nu am inregistrat apelul sa l pun pe site...nimeni nu e Dumnezeu si sa nu uite nimeni ca atat forumul cat si site-ul traieste si infloreste datorita userilor acestuia si nu datorita lui X sau Y care au drepturi depline.... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu vreau sa cumpar un player si inca o treaba si am completat formularul de pe site si m-au sunat baietii sa imi explice ce si cum.
mi s-a vorbit chiar frumos si explicit.
acum ce sa zic...or fi si ei ocupati cu proiectul lor (solenta) si cu SIAB alea,alea si cine site... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stimate domn,
Problema este foarte simpla. In dimineata zilei de 12.10.2007 s-a constatat lipsa unor date esentiale in procesarea comenzii, respectiv CNP, numar de telefon si numarul apartamentului. CNP-ul si numarul de telefon lipseau cu desavarsire iar la numarul apartamentului aparea simbolul unei paranteze deschise.
Fara un numar de telefon, din pacate nu avem cum sa va contactam telefonic. Intr-un astfel de caz (date lipsa) clientul este imediat contactat si i se solicita datele lipsa, procedura care in cazul dumneavoastra nu a putut fi efectuata telefonic, exclusiv din vina dumneavoastra. In acest caz, vi s-a trimis un email pe care dumneavoastra l-ati vizualizat in cursul dupa-amiezii si ati revenit cu un telefon la noi. Intamplator, ati vorbit tot cu mine si mi-ati comunicat pe un ton acid ca oricum nu veti furniza CNP-ul, intrucat este o data cu caracter personal. In formularul de comanda sunt specificate in clar datele necesare emiterii de factura. In conditiile in care nu puteti furniza aceste date, automat nici noi nu va putem furniza marfa dorita. Revenind la sentimente mai bune, ne-ati intrebat daca va putem furniza comanda in conditiile in care ne-ati furniza CNP-ul. Personal v-am comunicat ca expedierea comenzii nu mai este posibila azi, datorita orei tarzii (16:33). Concluzia a fost un telefon inchis in nas.
Astept cu interes, in urma prezentarii faptelor de mai sus, explicatii privind punctul in care s-a gresit procedural de catre mine personal sau de catre Be-Loud. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu o singura adaugire celor spuse mai sus si imi prezint in fata domnului in cauza scuzele pentru tonul poate incorect de pe finalul convorbirii.
Cu stima,
Vlad Cristian Neacsu |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi cer scuze din partea Be-loud.ro daca tonul lui Vlad a fost poate nepotrivit.
Situatia insa nu e descrisa in totalitate de tine:
Tu ai trimis o comanda FARA numar de telefon. CUM TE-AM FI PUTUT SUNA?
Ti s-a raspuns la email pentru ca asta era singura cale de contact.
Cand ne-ai sunat nu ai vrut sa ne spui CNP-ul. CNP-ul este un element obligatoriu pe factura emisa catre o persoana fizica. Tu ai spus ca nu iti dai CNP-ul. In acest moment, comanda ta a fost considerata anulata.
Ne pare rau pentru nemultumirile aparute, noi sa ghicim un numar de telefon nu putem si cand un client depaseste limitele bunului simt la telefon... stii cum se zice: "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii".
topic closed. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |