Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hyundai Accent 2006
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 3:47 pm    Titlul subiectului: Hyundai Accent 2006 Răspunde cu citat (quote)

Asa cum v-am promis, in sfarsit am reusit si eu sa fac cateva poze cu sistemul de pe masinuta mea.

CIMG1347.JPG
 Description:
Asa arata masina
 Filesize:  358.45 KB
 Viewed:  498 Time(s)

CIMG1347.JPG

CIMG1338.JPG
 Description:
Asta este HU-ul original.
 Filesize:  278.45 KB
 Viewed:  454 Time(s)

CIMG1338.JPG

CIMG1339.JPG
 Description:
Volanul cu tot cu comenzi.
 Filesize:  368.83 KB
 Viewed:  485 Time(s)

CIMG1339.JPG

CIMG1340.JPG
 Description:
Doar comenzile.
 Filesize:  417.81 KB
 Viewed:  459 Time(s)

CIMG1340.JPG

CIMG1342.JPG
 Description:
Statia.
 Filesize:  295.65 KB
 Viewed:  489 Time(s)

CIMG1342.JPG

CIMG1343.JPG
 Description:
Condensatorul.
 Filesize:  379.5 KB
 Viewed:  482 Time(s)

CIMG1343.JPG

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Continuare.

CIMG1344.JPG
 Description:
Adaptoarele High-low.
 Filesize:  361.51 KB
 Viewed:  497 Time(s)

CIMG1344.JPG

CIMG1345.JPG
 Description:
Asta este subwoofer-ul.
 Filesize:  322.62 KB
 Viewed:  493 Time(s)

CIMG1345.JPG

CIMG1341.JPG
 Description:
In usa asta au fost bagate boxele care urmeaza.
 Filesize:  254.68 KB
 Viewed:  489 Time(s)

CIMG1341.JPG

CIMG1349.JPG
 Description:
Boxele.
 Filesize:  368.31 KB
 Viewed:  437 Time(s)

CIMG1349.JPG

CIMG1280.JPG
 Description:
Asa sunt toate cablurile care duc la boxe.
 Filesize:  200.62 KB
 Viewed:  461 Time(s)

CIMG1280.JPG

CIMG1346.JPG
 Description:
Porbagajul care inca nu l-am insonorizat, dar o voi face maine.
 Filesize:  208.61 KB
 Viewed:  444 Time(s)

CIMG1346.JPG

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bvo omule ... sa te bucuri de ele ... felicitari si spor in continuare !
dane si tu cateva impresii ... cum se aud .. esti multumit ?!
si mai fa poze .. fara numar .. ca sa ne clatim ochii ... pt multi ar putea fi o lectie ...

numa bine !
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In afara de tot ce ste pe masina acum, voi mai cumpara niste boxe spate si va trebuii sa fac si insonorizarea porbagajului si a usilor spate. Tot ce ati vazut pe masina sunt cumparate de la Be-loud si sunt urmatoarele:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_755.6/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BR/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS5A/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5482_1,2F/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Stinger_Hyper_SHRY2F/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV_25mm/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Stinger_Pro_SSW12YLW2/
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e ceva galagie pe acolo... Very Happy

felicitari pentru sistem si sa il uzezi cu placere, dar as avea o sugestie...

parerea mea e ca daca acel condensator ar fi fost "in picioare" seara ar fi de efect si ar arata super bine.

oricum conteaza in primul rand cum se aude,de abea apoi cum arata...

hai noroc
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos... masina noua, sculele noi... bravo. sa le folosesti cu placere Wink
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc de urari. Cu condensatorul, inca nu e pozitia finala. O sa fac o placa de MDF in spatele banchetei, pe care o sa pun totul separat. Pana atunci merge si asa; dupa cum ai zis si tu: conteaza cum se aude nu cum se vede. Imaginea e pe locul doi dar nu ultimul. Wink
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:

dane si tu cateva impresii ... cum se aud .. esti multumit ?!
si mai fa poze .. fara numar .. ca sa ne clatim ochii ... pt multi ar putea fi o lectie ...

numa bine !

up up ..

pls !
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am reusit sa fac si insonorizarea portbagajului si deja se simte o diferenta. Adica nu mai zdrangane toate tablele alea de pe acolo. Am pus folie chiar si acolo unde totul era acoperit cu mocheta, dupa care am pus mocheta peste. Mai trebuie sa fixez nr pe spate si gata cu portbagajul. Cand mai prind frumos afara o sa ma ocup si de usile din fata. Sper sa reusesc saptamana asta care vine.
Sus
gamerul

Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru masina si sistemul audio !
Ce material(e) ai folosit pentru insonorizarea portbagajului si a portierelor?
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi. Folia nu stiu exact cum se numeste, dar e ceva special pt. hidro si fono izolatii, si o am de la cineva care a facut si el tot cu folia asta. Se lipeste cu aer cald sau cu arzator de instalatii, cred ca e pe baza de bitum si pe deasupra are un alt strat si pe urma un strat de alumuniu. Chiar daca nu e de firma sa sti ca i-si face treaba super bine. Dezavantajul este ca daca vrei sa cumperi asa ceva nu gasesti deca in anumite locuri si trebuie sa iei un sul intreg ( care e exagerat de scump) si e foarete mare ( 1M latime si 50M lungime ).
Sus
gamerul

Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce zici tu pare a fi Aluband, despre care am mai citit pe undeva ca se poate folosi cu succes la insonorizare.
Multumesc.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari sa ai parte de multi db
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 2:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da intradevar poate ca e aluband, dar tin sa spun ca a iesit super bine. Asa cum am zis mai urmeaza sa fac usile de pe fata, cu conditia sa ma mai lipesc de niste folie de la prietenul asta al meu ( sa mai ia si el de la servici ) si atunci sper ca se va auzii si mai bine.
Pentru Shokaliptiku : ca o prima impresie zic ca se aud foarte bine; de multumit sunt foarte multumit de scule ( mai putin sotia care a innebunit cand a vazut factura! Shocked Rolling Eyes ) si va promit ca o sa mai fac poze. As fi curios ce impresie are si AdiSolenza pt ca m-am intalnit cu el sa vada cum se aude sistemul!
Mutumiri si tuturor care mi-au dat sfaturi si m-au ajutat sa i-mi aleg sistemul, si nu in ultimul rand echipei Be-loud care s-a tinut de promisiune si cu livrarea si cu ajutorul unui baiat de la ei atunci cand am avut probleme.
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Codrut ce pot sa zic e decat ca ai o discoteca pe 4 roti...la un volum 10 din 35 al hu din fabrica de la hyundai accent iti tremura hainele pe tine...super tare...imi place cum se aude.
O sa simti o mare diferenta din partea mediilor cand vei izola si usile...apropo mai zdrangane sprayurile alea? Very Happy
oricum sa le stapanesti sanatos...poate ne mai intalnim dupa ce iti izolezi si usile Rolling Eyes Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum