| |
| Autor |
Mesaj |
puiacalin
Data înscrierii: 26/Iun/2011 Mesaje: 13 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Iun 26, 2011 5:37 pm Titlul subiectului: Identificare Amplificator |
|
|
Salut !
Nu stiu cum sa incep.. ii o poveste destul de complicata dar o sa incerc:D
Am cumparat un AlfaRomeo 147 din germania... tipu mi'o lasat pe ea:
1.un player Alpine (dupa aspect asta ar fi: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9880R/) dar cum nu ma prea pricep s'ar putea f probabil sa gresesc.
2. 2 boxe Alpine Type S de 50w pe suportu care leaga bancheta din spate cu luneta.. (va prindeti voi despre ce vorbesc).
3. Un amplificator care ii legat la player si la cele 2 boxe despre care vorbeam mai sus...pe care am incercat din rasputeri sa il identific si nu am reusit , prin identificare ma refer la: marca,numar de canale,putere. Tot ce am reusit sa aflu este ca este pe 4 ohmi. pe mijlocul carcasei are o "urma" 2 gauri mici in care ar fi fost 2 suruburi care sustineau o placutza inscriptionata cu numele amplificatorului (marca..) placuta care lipseste de cand am cumparat masina.. Incercand sa il identific l'am dat jos in speranta ca voi gasi ceva date despre el pe spate ... tot ce am gasit este o hartie alba lipita pe care scria AMPIRE ML700-5.. despre care am aflat ulterior ca este vorba despre cablaj..
Acum vine intrebarea.. eu am avut in proba pentru 3 luni de la un prieten f bun un subwoofer kicker l5 de 650w pentru ca venit vremea sa ii inapoiez subwooferul acuma incerc sa imi identific Amplificatorul in primul lucru necesar pentru a imi cumpara un subwoofer.
Nu imi pot identifica Amplificatorul !
Ce sa fac? |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Dum Iun 26, 2011 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in primul rand ai putea sa pui o poza cu el poate il recunoaste cineva |
|
| Sus |
|
 |
puiacalin
Data înscrierii: 26/Iun/2011 Mesaje: 13 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau dar printr-o simpla poza nu pot afla date precise gen putere impedanta si asa mai departe..
Daca incerc sa il desfac si reusesc am vreo sansa sa gasesc detalii prin interiorul lui? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu era vorba sa afli tu.
Era vorba sa pui o poza pe forum, poate cineva recunoaste amplificatorul. |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiacalin a scris: | imi pare rau dar printr-o simpla poza nu pot afla date precise gen putere impedanta si asa mai departe..
Daca incerc sa il desfac si reusesc am vreo sansa sa gasesc detalii prin interiorul lui? |
daca il desfaci noteaza codul finalilor si numarul lor si iti spun eu exact ce putere are |
|
| Sus |
|
 |
|