Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ieftin si BUN :)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
zein86

Data înscrierii: 18/Apr/2008

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 1:24 am    Titlul subiectului: ieftin si BUN :) Răspunde cu citat (quote)

hai sa intru si eu in rand cu lumea de pe ramura asta. Am un HU Panasonic 7703n 4x70W (4x40W RMS), 4 boxe blaupunkt 2tweetere/2 midrangeOEM (golf4), 2 boxe blaupunkt gt series de 40W RMS cu 2 tweetere de bazar(cu condensator aferent pe fiecare), statie blaupunkt 4special mk2 2x180W RMS , 2 subwoofere 12".. atentie ..DOMOTEC Wink 225W RMS fiecare(foarte multumit de wooferele astea:D). Urmeaza sa schimb cele 8 boxe din masina ... am in gand infiniti http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF6520CS/ ... 2 seturi. As vrea pareri. Si bune si rele. Pana acum toata lumea m`a criticat pt wooferele domotec.. dar le am de 4 ani de zile ..dau in ele in fiecare zi..si se aud EXCELENT. Imi lipseste un condensator pt statie, sper ca il voi lua cat de curand

panasonic.jpg
 Description:
 Filesize:  134.56 KB
 Viewed:  544 Time(s)

panasonic.jpg

100_1165.jpg
 Description:
cutia de bass este calculata bine, fiecare boxa are volumul ei fix. Cutia este de tip SEALED... urmeaza sa o imbrac in ceva frumos
 Filesize:  179.65 KB
 Viewed:  1522 Time(s)

100_1165.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 1:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lumea te-a criticat pt ca e rea.
Sa posteze cineva care a avut din prima scule nemaipomenite din prima.
Mai ales ca acele difuri Domotec sunt de 4 ani.
Acum 4 ani se gaseau mai putine lucruri .
Legat de Domotec ....acele difuri pot fi chiar mai bune decit alte difuri de la diverse firme care se incadreaza intr-un anumit buget.
Pina cand nu stiu ce parametri au acele difuri NU AM DREPTUL sa spun nimik de ele.

Ce ma deranjeaza sunt mufele rca care stau " sculate"
Laughing

Vad ca esti ordonat...ai strans bine cablurile.

Instalatia este una fata pretentii si de aceea nu am decit sa-ti urez distractie/auditie placuta
Sus
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2008 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am avut domotec si chiar mi`au placut.
Cand le`am cumparat (in tzipla .. la 100ron ambele) toata lumea imi zicea sunt varza .. ca se aud incet, prost.. etc. Dupa ce le`am terminat incintele si le`am bagat la proba... am ramas uimit de cum se auzeau. Nu zic ca f bine, dar nu ma asteptam sa se auda asa bine...
succes in achizitionarea noilor componente.

atasez o poza cu parametrii T/S , sper ca nu se supara nimeni Smile
P.S : O INTREBARE : de ce ms-812 (care are 12") are mai putzini dB decate ms-800 (care are 10") ? este normal ?

Domotec-parametriiTS.JPG
 Description:
 Filesize:  75.01 KB
 Viewed:  1002 Time(s)

Domotec-parametriiTS.JPG

Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2008 6:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai ce pot sa spun decat felicitari...Nu te lua dupa lumea...asa am inceput toti...oricum vad ca esti destul de ordonat in ceea ce priveste aranjarea si nici sistemul nu cred ca suna rau...bafta in continuare.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

138.7 db am vazut dintr-o pereche de domotecuri intr-o skoda octavia II. Cativa useri pot sa confirme...a lasat masca multa lume Very Happy
Sus
zein86

Data înscrierii: 18/Apr/2008

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cutia era facuta de mine ... daca vorbesti de sistemul de 2 dif domotec de pe o octavia 2 alba, din ctza :d
Sus
extasy1989

Data înscrierii: 08/Feb/2012
Locație: CYPRU

MesajTrimis: Mie Feb 08, 2012 9:21 pm    Titlul subiectului: DOMOTECH ms -800 Răspunde cu citat (quote)

Surprised salutare am si eu 2 boxe domotech ms 800 vreau sa le fac subwofer pt masina ca si asas stau degeaba pe acasa si prind praf macar sa fac cv cu ele cineva cv sugesti pt cutia care trebie facuta la ele mersi antiicipat!

1323782372_290831227_2-VAND-DIFUZOARE-DOMOTEC-MS-800-PROVENIENTA-GERMANIA-PRO-SERIES-Bacau.jpg
 Description:
 Filesize:  26.91 KB
 Viewed:  537 Time(s)

1323782372_290831227_2-VAND-DIFUZOARE-DOMOTEC-MS-800-PROVENIENTA-GERMANIA-PRO-SERIES-Bacau.jpg

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum