| |
| Autor |
Mesaj |
Sharpa
Data înscrierii: 26/Sep/2014 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Sep 26, 2014 6:57 pm Titlul subiectului: Imbunatatire Peugeot 207 |
|
|
Salut.
Detin un Peugeot 207 si as vrea sa ii imbunatatesc calitatea sonora a ei(doresc un bas mai profund).
Nu vreau sa schumb HU si nici de prea mult spatiu nu dispun.
Va rog sa imi spuneti daca pot face o imbunatatire respectand criteriile impuse de mine si un buget de 7-800 de lei.
Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Sep 26, 2014 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
alta solutie decat niste ovale pe spate nu vad, sw nu vrei, deci..ovale pe spate iti ofera un bass profund. si in bugetuul asta incape si un player nou. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Sharpa
|
Trimis: Vin Sep 26, 2014 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iarta-ma ca intreb.De ce ovale si nu rotunde?.As putea face un compromis sa montez si un subwoofer in portbagaj.Eu am gasit asa ceva pe placul meu http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JBL/JBL-Box-Bass-Pack/ .As vrea o parere legata de brand,model.Si daca pastrarea HU al masinii imi va aduce dezavantaje mari. |
|
| Sus |
|
 |
victor
Data înscrierii: 27/Ian/2014 Mesaje: 39
|
Trimis: Vin Sep 26, 2014 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu poti pune rotunde decat daca ai amplificator sau crossover sa le limitezi la ~300hz lpf. Sw-ul acela JBL sealed e foarte bun, isi face toti banii si e si micut. Apropo, vorbesc doar de difuzor+cutie, amplificatorul e slab iar cablurile folosite de acolo sunt asemanatoare celor de veioza ! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 26, 2014 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am sw in masina deci nu pot sa-mi dau cu parerea despre acel pachet. in spate poti sa pui si rotunde daca iti incap, dar ovalele 6x9 sunt echivalentul a doua dif rotunde de 20 cm.
daca vrei un sunet decent trebbui sa incepi cu schimbarea playerului stock. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
Sharpa
|
Trimis: Vin Sep 26, 2014 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| victor a scris: | | Nu poti pune rotunde decat daca ai amplificator sau crossover sa le limitezi la ~300hz lpf. Sw-ul acela JBL sealed e foarte bun, isi face toti banii si e si micut. Apropo, vorbesc doar de difuzor+cutie, amplificatorul e slab iar cablurile folosite de acolo sunt asemanatoare celor de veioza ! | Recomanda-mi te rog un alt amplificator si un Kit de cabluri pe masura. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Sep 27, 2014 9:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Slaut,
Pana in 800 de lei noi am fost foarte multumiti de acest pachet :
- http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/mac-Audio/MPE/Power-Box-BP-Bass-Pack/
Incinta de tip band-pass reproduce un sunet corect si amplificatorul ofera o putere buna pentru subwoofer-ul respectiv. Poti sa schimbi amplificatorul cu unul mai puternic dar automat nu o sa te mai incadrezi in 800 de lei. |
|
| Sus |
|
 |
Sharpa
|
Trimis: Mar Oct 28, 2014 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sub recomandarea celor de la Be-Loud am mers pe un subwoofer activ Juice A8 de care sunt aproape multumit.Spun aproape multumit pentru ca este compact cum mi-am dorit insa cred ca se putea un pic mai bine pe partea de putere.
Am vazut insa ca statia de amplificare incorporata in subwoofer dispune de doua iesiri/amplificari pentru boxe care as vrea sa le folosesc sperand ca imi vor satisface plus-ul acela de putere de care am nevoie.Asadar apelez din nou la cunostintele dvs pentru a ma sfatuii daca se merita sa schimb boxele de pe spate ale masinii cu unele mai potente, acestea urmand sa fie amplificate de statia subwooferului.Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
Sharpa
|
Trimis: Mie Oct 29, 2014 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De ce nu cele de pe spate? Mie alea imi par a fi mai uzate.Va rog sa-mi recomandati si anumite modele. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
Sharpa
|
Trimis: Mie Oct 29, 2014 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu continui disputa fata/spate.Te rog sa-mi recomanzi ce boxe ar fi mai potrivite. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
Sharpa
|
Trimis: Mie Oct 29, 2014 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt dispus sa astept si alte pareri. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 30, 2014 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
O alta parere? Deci ai sw in portbagaj..deacu ti.ar trebui un sistem bun de difuzoare PE FATA! Lasa spatele in pace. Fa fata intai si dupa daca o sa vrei mai mult volum poti sa pui ceva si pe spate. Dar musai fata rezolv.o prima data. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
|