Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Imbunatatire Peugeot 207
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Sharpa

Data înscrierii: 26/Sep/2014

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2014 6:57 pm    Titlul subiectului: Imbunatatire Peugeot 207 Răspunde cu citat (quote)

Salut.
Detin un Peugeot 207 si as vrea sa ii imbunatatesc calitatea sonora a ei(doresc un bas mai profund).
Nu vreau sa schumb HU si nici de prea mult spatiu nu dispun.
Va rog sa imi spuneti daca pot face o imbunatatire respectand criteriile impuse de mine si un buget de 7-800 de lei.
Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2014 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alta solutie decat niste ovale pe spate nu vad, sw nu vrei, deci..ovale pe spate iti ofera un bass profund. si in bugetuul asta incape si un player nou.
Sharpa

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2014 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iarta-ma ca intreb.De ce ovale si nu rotunde?.As putea face un compromis sa montez si un subwoofer in portbagaj.Eu am gasit asa ceva pe placul meu http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JBL/JBL-Box-Bass-Pack/ .As vrea o parere legata de brand,model.Si daca pastrarea HU al masinii imi va aduce dezavantaje mari.
Sus
victor

Data înscrierii: 27/Ian/2014

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2014 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu poti pune rotunde decat daca ai amplificator sau crossover sa le limitezi la ~300hz lpf. Sw-ul acela JBL sealed e foarte bun, isi face toti banii si e si micut. Apropo, vorbesc doar de difuzor+cutie, amplificatorul e slab iar cablurile folosite de acolo sunt asemanatoare celor de veioza !
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2014 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am sw in masina deci nu pot sa-mi dau cu parerea despre acel pachet. in spate poti sa pui si rotunde daca iti incap, dar ovalele 6x9 sunt echivalentul a doua dif rotunde de 20 cm.
daca vrei un sunet decent trebbui sa incepi cu schimbarea playerului stock.

Sharpa

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2014 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

victor a scris:
Nu poti pune rotunde decat daca ai amplificator sau crossover sa le limitezi la ~300hz lpf. Sw-ul acela JBL sealed e foarte bun, isi face toti banii si e si micut. Apropo, vorbesc doar de difuzor+cutie, amplificatorul e slab iar cablurile folosite de acolo sunt asemanatoare celor de veioza !
Recomanda-mi te rog un alt amplificator si un Kit de cabluri pe masura.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 27, 2014 9:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Slaut,

Pana in 800 de lei noi am fost foarte multumiti de acest pachet :

- http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/mac-Audio/MPE/Power-Box-BP-Bass-Pack/

Incinta de tip band-pass reproduce un sunet corect si amplificatorul ofera o putere buna pentru subwoofer-ul respectiv. Poti sa schimbi amplificatorul cu unul mai puternic dar automat nu o sa te mai incadrezi in 800 de lei.
Sus
Sharpa

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sub recomandarea celor de la Be-Loud am mers pe un subwoofer activ Juice A8 de care sunt aproape multumit.Spun aproape multumit pentru ca este compact cum mi-am dorit insa cred ca se putea un pic mai bine pe partea de putere.
Am vazut insa ca statia de amplificare incorporata in subwoofer dispune de doua iesiri/amplificari pentru boxe care as vrea sa le folosesc sperand ca imi vor satisface plus-ul acela de putere de care am nevoie.Asadar apelez din nou la cunostintele dvs pentru a ma sfatuii daca se merita sa schimb boxele de pe spate ale masinii cu unele mai potente, acestea urmand sa fie amplificate de statia subwooferului.Va multumesc
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De pe spate nu, poate pe fata.

Pana la urma e un sw activ, nu puteai sa ai mari asteptari de la el Smile

Sharpa

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2014 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce nu cele de pe spate? Mie alea imi par a fi mai uzate.Va rog sa-mi recomandati si anumite modele.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2014 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tu conduci din spate sau din fata ? Unde crezi ca ar trebui sa fie cel mai bun sunet ?
Sharpa

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2014 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu continui disputa fata/spate.Te rog sa-mi recomanzi ce boxe ar fi mai potrivite.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2014 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca o sa-ti recomande cineva pe aici in afara de consultanti boxe pt. spate avand in vedere ca pe fata ai trompete ?
Sharpa

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2014 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt dispus sa astept si alte pareri.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Oct 30, 2014 11:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O alta parere? Deci ai sw in portbagaj..deacu ti.ar trebui un sistem bun de difuzoare PE FATA! Lasa spatele in pace. Fa fata intai si dupa daca o sa vrei mai mult volum poti sa pui ceva si pe spate. Dar musai fata rezolv.o prima data.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum