|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
kati Pasionat
Data înscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 89 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 19, 2009 10:37 am Titlul subiectului: IMI INTRA STATIA IN PROTECTIE!! |
|
|
| Salutare din nou!!Am o statie jbl gto 75.2 si sub pioneer 307 d2 si is multumit de cum se aude insa am observat ca la unele melodii cu bass mai accentuat daca dau tare sa zicem aproape de limita ei intra in protectie la kickurile puternice pe melodie apoi isii revine dar daca o tin lalacelasi volum la fel face!!e adevarat ca tot ce inseamna reglaj la ea e dat la maxim(bass boost input level lpf ) deci tot cablurile s de 200 mm deci curent are ca am baterie de 70 amperi!!si inca ceva daca ii dau drumul tare dupa ce a stat noaptea in fata blocului se intrerupe melodia din cd player pur si simplu dar daca il las cateva minute incet si apoi dau cocs mere dar aceeasi p[rbl cu bassul puternic redat la volume mari!!!poate sa fie ceva pe duca in ea sau e normal sa faca asa??? |
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
Data înscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 89 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 19, 2009 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ANYONE?? |
|
| Sus |
|
 |
Signalrunner Pasionat
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 57
|
Trimis: Joi Mar 19, 2009 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
In mod normal ele nu sunt facute pt subwoofere. Din ce am observat eu , toate amplifurile jbl pe care am pus eu mana , cu 2 sau 4 canale , intra in protectie la volum mai mare (probabil aproape de maxim) in general pe subbass.
Pe scurt , nu ai ce-i face! Singura solutie e sa lasi volumul cu o treapta mai jos  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|