Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Imi puteti da un sfat?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
aladin

Data înscrierii: 16/Mai/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 9:40 am    Titlul subiectului: Imi puteti da un sfat? Răspunde cu citat (quote)

Salutare !

Am 1 pereche de ovale Alpine pe spate (dacia SN). Le-am montat si spre uimirea mea se aude basul ca in oala.Bine depinde si de HU dar oricum....Intrebarea mea este daca sa schimb polita aia pecare sunt puse acum cu o placa de pal. Cea pe care sunt pose momentan este a masinii si este din carton f. moale.
S-a fie asta cauza?
Credeti ca ar fi mai buna o placa de pal?

Astept raspunsurile voastre.
Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-69C2/ pe o polita din tego tot un fel de pal.. pe spate la un tico cu HU http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/ si sunt f multumit de basuu pe care il dau depinde mult de HU si de setarile pe care le faci.. dar ca idee pune placa de pal.. am pe cineva care are nova deci f asemanator cu 2 boxe BLAUPUNKT si un hu JVC .. si se aude suber bine basul.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 1:43 am    Titlul subiectului: Re: Imi puteti da un sfat? Răspunde cu citat (quote)

in primul rand, sunt montate bine? ia schimba din player balansul stanga/dreapta si vezi daca nu vei auzi mai bine basul cand unul din difuzoare e complet oprit. in cazul asta ai inversat polaritatea la unul din difuzoare. vezi care membrana e impinsa in sus. asa e corect sa se miste membrana, dinspre magnet spre capac, nu invers.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 1:54 am    Titlul subiectului: Re: Imi puteti da un sfat? Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
in primul rand, sunt montate bine? ia schimba din player balansul stanga/dreapta si vezi daca nu vei auzi mai bine basul cand unul din difuzoare e complet oprit. in cazul asta ai inversat polaritatea la unul din difuzoare. vezi care membrana e impinsa in sus. asa e corect sa se miste membrana, dinspre magnet spre capac, nu invers.

asta cu impinsul membranei este valabila cand se foloseste o baterie nu cand canta Very Happy ca nu ai nici o sansa sa urmaresti asa ceva
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 1:59 am    Titlul subiectului: Re: Imi puteti da un sfat? Răspunde cu citat (quote)

esti sigur? ia pune tu un house cu un beat curat pe la 50-70Hz si-ai sa vezi miscare de toata frumusetea.
Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aici si eu sunt de parerea lui asus ! se si observa se si aude altfel! in loc sa dea bass-ul in sus il da in jos! si asa poti sa-i "descentrezi " bobina si va trebui bobinat..acum depinde si de dif si cat de batrn e si puterea , frma etc...
Sus
aladin

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am verificat polaritarea si e ok. Se aude la fel in ambele dif. Am. vazut diferenta si daca nu e polaritatea corecta. Am pus un HU Pioneer 40 MP si e o diferenta de la cer la pamand fate de HU care a fost pe masina din fabrica. Acum suna f bine, dar cred ca se poate si mai bine. Credeti ca daca as schimba potita aia de carton cu un ade pal ar fi diferente majore?

Astept raspunsuri

Multumesc anticipat
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da Very Happy
Sus
aladin

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 5:02 pm    Titlul subiectului: O noua intrebare ! Răspunde cu citat (quote)

Ce intrebare as mai avea....acum am niste fire f f subtiri trase la dif. din spate (din fabrica). Daca le inlocuiesc cu unele mai groase o sa simt diferenta? Si daca da la ce?

Astept raspunsuri

Multumesc anticipat
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se poate sa simti diferente
daca poti sa le schimbi schimbale ca te ajuta cat de putin

si pune placa de pal
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum