| |
| Autor |
Mesaj |
aladin
Data înscrierii: 16/Mai/2007 Mesaje: 8 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 9:40 am Titlul subiectului: Imi puteti da un sfat? |
|
|
Salutare !
Am 1 pereche de ovale Alpine pe spate (dacia SN). Le-am montat si spre uimirea mea se aude basul ca in oala.Bine depinde si de HU dar oricum....Intrebarea mea este daca sa schimb polita aia pecare sunt puse acum cu o placa de pal. Cea pe care sunt pose momentan este a masinii si este din carton f. moale.
S-a fie asta cauza?
Credeti ca ar fi mai buna o placa de pal?
Astept raspunsurile voastre.
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 1:43 am Titlul subiectului: Re: Imi puteti da un sfat? |
|
|
in primul rand, sunt montate bine? ia schimba din player balansul stanga/dreapta si vezi daca nu vei auzi mai bine basul cand unul din difuzoare e complet oprit. in cazul asta ai inversat polaritatea la unul din difuzoare. vezi care membrana e impinsa in sus. asa e corect sa se miste membrana, dinspre magnet spre capac, nu invers. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 1:54 am Titlul subiectului: Re: Imi puteti da un sfat? |
|
|
| asus a scris: | | in primul rand, sunt montate bine? ia schimba din player balansul stanga/dreapta si vezi daca nu vei auzi mai bine basul cand unul din difuzoare e complet oprit. in cazul asta ai inversat polaritatea la unul din difuzoare. vezi care membrana e impinsa in sus. asa e corect sa se miste membrana, dinspre magnet spre capac, nu invers. |
asta cu impinsul membranei este valabila cand se foloseste o baterie nu cand canta ca nu ai nici o sansa sa urmaresti asa ceva |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 1:59 am Titlul subiectului: Re: Imi puteti da un sfat? |
|
|
esti sigur? ia pune tu un house cu un beat curat pe la 50-70Hz si-ai sa vezi miscare de toata frumusetea. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 20, 2007 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| aici si eu sunt de parerea lui asus ! se si observa se si aude altfel! in loc sa dea bass-ul in sus il da in jos! si asa poti sa-i "descentrezi " bobina si va trebui bobinat..acum depinde si de dif si cat de batrn e si puterea , frma etc... |
|
| Sus |
|
 |
aladin
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Am verificat polaritarea si e ok. Se aude la fel in ambele dif. Am. vazut diferenta si daca nu e polaritatea corecta. Am pus un HU Pioneer 40 MP si e o diferenta de la cer la pamand fate de HU care a fost pe masina din fabrica. Acum suna f bine, dar cred ca se poate si mai bine. Credeti ca daca as schimba potita aia de carton cu un ade pal ar fi diferente majore?
Astept raspunsuri
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
da  |
|
| Sus |
|
 |
aladin
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 5:02 pm Titlul subiectului: O noua intrebare ! |
|
|
Ce intrebare as mai avea....acum am niste fire f f subtiri trase la dif. din spate (din fabrica). Daca le inlocuiesc cu unele mai groase o sa simt diferenta? Si daca da la ce?
Astept raspunsuri
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|