| |
| Autor |
Mesaj |
Marius_Andrei
Data înscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 5
|
|
| Sus |
|
 |
Marius_Andrei
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu ma poate ajuta? |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer, eu zic ca te complici cu difuzoarele pe spate! Parca mai aveai un topic deschis si te-am intrebat cum o sa montezi tweeterele din spate.
Ia mai bine niste componente de la radioactive pe fata, GZRC 16X, un amplificator in 4 canale si daca simti lipsa difuzoarelor pe spate (desi oricum nu o sa le auzi decat pe cele din fata) iti poti monta ulterior.
EU as merge pe spate pe un subwoofer micut de 25 cm,pe celelalte 2 canale ale statiei. Sunetul o sa fie mult mai bun in acest fel, si nici la pret nu iesi mult mai scump.
In curand o sa apara pe bucuresti niste subwoofere noi din gama Titanium MK2 la preturi speciale  |
|
| Sus |
|
 |
Marius_Andrei
|
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Marius_Andrei
|
Trimis: Vin Noi 30, 2007 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mai am o intrebare Dl. Dorin: Mi-am luat amplificatorul de la ground zero recomandat de dvs, spuneti-mi si mie deunde este mai bine sa leg borna "+" a amplificatorului, direct de la borna bateriei sau la conectorul de sub bord deunde este legat si cdplayer-ul? Masina este o dacie berlina, si cum se regleaza amplificatorul cu ajutorul multimetrului? Si inca o intrebare, pe masina am o baterie de 55Ah de la Caranda, are amperajul suficient sau trebuie sa-i pun o baterie mai mare? Va multumesc pentru intelegere! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Noi 30, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplificatorul se leaga cu un kit de amplificator direct pe bona plus a bateriei
daca ai posibilitate poti pune un condensator _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
|