Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

In portbagaj la logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 6:37 pm    Titlul subiectului: In portbagaj la logan Răspunde cu citat (quote)

aveti idee daca incape incinta asta http://i11.tinypic.com/2gv1opw.jpg la logan in portbagaj lipita de bancheta ?

are 85 cm latime, 45,5 cm inaltime, 45 cm adancime la baza si 20 cm adancime la capac....

sariti cei cu loganu' k doar va stiti masina destul d bine Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
terente
Pasionat

Data înscrierii: 05/Apr/2007
Locație: suceava

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 9:49 pm    Titlul subiectului: d Răspunde cu citat (quote)

daca nu ma insel asta e subul lui adi din iasi nu ?
Eu am logan dar nu din acesta berlina e break MCV si nuj dac ar incapea in logan obisnuit
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 10:15 pm    Titlul subiectului: Re: d Răspunde cu citat (quote)

terente a scris:
daca nu ma insel asta e subul lui adi din iasi nu ?
Eu am logan dar nu din acesta berlina e break MCV si nuj dac ar incapea in logan obisnuit

da - este incinta mea
incinta a fost proiectata pt cielo ...... dar din cate stiu eu loganul are portbagajul mai mare decat cielo Rolling Eyes
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 1:03 pm    Titlul subiectului: s Răspunde cu citat (quote)

si il vinzi ? dac il vinzi cu cat il dai poate il iau eu ?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vinde doar incinta...restul (diful si amplificatorul) sunt pe masina mea Very Happy
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 1:24 pm    Titlul subiectului: ok Răspunde cu citat (quote)

ok am ma reprofilez un JBL2060 si un sub jbl GT-4
Sus
danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

revin cu intrebarea mea ..... are loc incinta in logan sedan ?
stiu k are portbagaju mai mare , dar poate e mai ingust si mai inalt , din cate stiu eu ..........

asus, poti sa masori la "GOLANU" tau ? Laughing

m-ai ajuta mult...........
Sus
danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus ...... am vazut k esti p forum Very Happy .. imi rasp si mie la intreb mea ? pls Cool
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

danijblbass vreau sa iti zic ca incinta nu mai este de vanzare
azi - de plictiseala am pus incinta in portbagaj la dacie si m-am dus la magazinul kon din iasi (unde sunt si angajat de altfel) cu gandul sa pun un DYF1580-35 la teste - rezultatul Shocked Shocked Shocked Shocked
nu mi-a venit sa cred cat de bine poate sa sune - inca putin si il ajunge pe GTO1502 .... doar ca nu rezista la aceeasi putere

un alt coleg d`al meu ... nu s-a putut abtine si a montat subwooferul in portbagajul oltcitului sau - rezultatul Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked .... si acolo a ramas

.... imi pare rau Rolling Eyes
Sus
danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad

asus poti sterge topicul asta....
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Mai 03, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu-l sterg, ci aduc o completare. in portbagajul la logan, poti pune un subwoofer de maxim 100cm latime, si 45cm inaltime (se poate si mai inalt, dar nu prea vad cum sa-l introduci in portbagaj, deschizatura portbagajului e cam cu 10cm mai inalta ca podeaua lui).
Sus
danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 03, 2007 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc mult de tot asus ! Wink Wink Wink

esti de treaba ! Wink Wink Wink
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 03, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
nu-l sterg, ci aduc o completare. in portbagajul la logan, poti pune un subwoofer de maxim 100cm latime, si 45cm inaltime (se poate si mai inalt, dar nu prea vad cum sa-l introduci in portbagaj, deschizatura portbagajului e cam cu 10cm mai inalta ca podeaua lui).

cand am proiectat acea incinta a fost luata in calcul si varianta cu inaltimea incintei care poate fi introdusa pe deschizatura portbagajului - deschizatura care si la cielo e mica
incinta se baga in portbagaj cu difuzorul in jos - iar astfel "inaltimea" devine de mult mai mica (nu mai stiu exact acum cat - dar cand am proiectat-o asa am gandit), apoi datorita latimii mai mici decat cea a portbagajului - este loc sa o poti intoarce in asa fel incat sa o pui frumos la locul ei Wink
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Mai 03, 2007 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai oricum inaltimea portbagajului e de vreo 50-55cm. asa ca aia 10cm ar fi perfect sa ramana eu stiu...poate magnetii la difuzoarele din spate? sau sa poti baga mana la becul de stopul de frana. (asta la o matahala de vreo 200L)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum