|
Autor |
Mesaj |
danielaneliseb
Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 49 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Sep 03, 2009 7:26 pm Titlul subiectului: inalte arse |
|
|
am o combina sony,model MHC-RG475S cu subwoofer.de ceva timp am sesizat ca inaltele fac un zgomot urat,nu se mai aud clar.tin sa mentionez ca exact aceeasi problema am avut-o si acum 2 ani de zile,dar combina era in garantie si mi-au schimbat boxele.acum,ce inalte as putea cumpara sa le inlocuiesc(cu toate ca nu stiu cum as putea desface boxele,avand in vedere ca la vremea respectiva si service-ul mi le-au schimbat cu totul,doar pt inalte).oare nu se pot deschide fara urme???...ma intreb si presupun ca nu cred.mie sa nu ajung din aceasta cauza sa construiesc alte boxe,desi stiu ca e foarte complicat,mai ales daca nu sti(in cazul meu).in carte scrie doar ca inaltele au diametrul de 5cm,tip con.sper ca ma puteti ajuta cu o indrumare,multumesc |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|