|
|
|
Autor |
Mesaj |
Florian Pasionat
Data înscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 50 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa le stapanesti sanatos! Dar spune mai multe detalii despre scule! Banuiesc ca nu ai terminat la partea de design( aranjat cabluri so mochetat incinta). De cati L e incinta si la cat e tunata? |
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
Data înscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 50 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Sistemul are multe lipsuri, dar pentru inceput este acceptabil venind vorba de sunet.
Lipsuri precum insonorizare, niste difuzoare mai bune pe usile din fata si care sa aiba amplificare independenta. Alta problemutza ca sa zic asa, este lipsa condensatorului, daca va uitati atent la clipuri o sa observati ca lumina scade in intensitate in functie de fregventele joase.
Legat de subwoofer, construit de mine, are ~57 litri(cel din semnatura), este facut dupa specificatiile producatorului, cu toate ca el ar functiona foarte bine in incinta inchisa, da rezultate bune si in bass reflex, avantajul fiind un plus de ~2-3 db. Interesant sau nu precizez ca la volum mare vibreaza si oglinzile laterale, cea interioara vibreaza si pe verticala si pe orizontala
De amplificator Alpine MPR-M650 nu am ce sa zic, multumit.
La partea cu cablurile, pare un pic dezordine dar eu zic ca stau destul de bine, probabil asteapta un condensator. Cabluri Dietz 20mm.
Nu am zis nimic de difuzoarele de pe usi, ele fiind seria cea mai slaba de la Alpine Type-E SPE-13C2 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13C2/, se aud binisor pana la volumul 22-23 al playerului.
Per total sunetul se simte ca este serios dezechilibrat, avantaj foarte mare de partea fregventelor joase. Dar tinand subwooferul la un volum mai mic, sunetul este placut. _________________ Under construction... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|