|
Autor |
Mesaj |
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 12:02 am Titlul subiectului: Inchidere centralizata pentru Dacia Berlina |
|
|
Sal!
Am citit pe forum ca se poate instala un sistem de inchidere centralizata si pentru daciile din seria 1310/berlina, dar nu prea am gasit detalii...
Am vazut un singur sistem pe be-loud (http://www.be-loud.ro/produse/Alarme_auto/Inchidere_centralizata/).
Un set din acesta vine pe o singura usa? Mai e nevoie de altceva sau kit-ul include totul? Are telecomanda?
Se poate instala si acasa (fara prea mult "cut & paste")?
Am mai auzit de niste sisteme deschizatoare de portbagaj remote... a incercat cineva asa ceva?
Mersi! |
|
Sus |
|
 |
mihaielectric
Data înscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 2 Locație: dambovita
|
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 9:56 pm Titlul subiectului: da se poate |
|
|
 |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu mi-am montat pe dacie inchidere centralizata + alarma singur
sunt prin metro kituri d`alea complete de inchidere + alarma la 120 ron (cam asa)
dupa ce am stat o zi intreaga cu portiera de la sofer facuta bucati ..... si am analizat inginereste problema ..... mi-a mai luat inca 2 zile (cam cate 4 - 5 ore pe zi) de montat
efectul ? raman colegii masca cand vad dacia cum face tic-tic si se inchid portierele
montatul actuatoarelor nu-i chiar asa dificil .... ai nevoie doar de o bormasina si vre-o 2 burghie de 3 si 4 mm
la trasul firelor pe sub bord e mai greu - si nu-s putine (4 usi, sirena, contactele de la usi, avariile, alimentarea modulelor de la alarma + centralizata, senzorul de vibratii, ledul de stare, butonul de resetare, circuitul de blocare a motorului ..... si cam atat)
dar cu multa rabdare si atentie se rezolva toate |
|
Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
La 120 roni e chiar multisor,am vazut la 79 RON in SELGROS Brasov,acum 4-5 saptamani cautand niste actuatoare pentru a mea Frontera....Doar inchiderea centralizata,actuatoare:3 cu trei fire, 1 cu 5 fire am luat eu la 35 lei.Si vreau sa spun ca functioneaza de 4-5 sapt perfect. _________________ PIO DEH 6800 MP,DLS PS 4,SAL RFX2-130NEO,SUB. FOCAL BombA 20-A1 cabluri DIETZ.Viper 791XV |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda ..... am vazut si eu prin Selgros prin Iasi .... dar cu mult dupa ce mi-am luat eu ..... era undeva pe la 10x ron (un X ia valori de la 0 la 9 )
in fine .... nu asta conteaza
la mine functioneaza de pe la inceputul lunii septembrie si nu da nici un semn de oboseala
beleaua mare a fost cand am sunat la serviceurile autorizate sa ma interesez cat costa montatul - ca sa imi poata da garantie ..... si imi raspunde un nene .. ii explic ce am (alarma, centralizata, masina) si imi cere 250 ron .......... nu am putut sa nu izbucnesc in ras ... i-am multumit si sanatate
pai eu dau 120 ron pe alarma + centralizata si el imi ia dublu sa o monteze ?
pai de banii astia imi mai iau inca 2 si daca nu ma tin cat ar avea prima garantie - sa fiu eu al` dracului |
|
Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
adi_0106 a scris: | el imi ia dublu sa o monteze ?
pai de banii astia imi mai iau inca 2 si daca nu ma tin cat ar avea prima garantie - sa fiu eu al` dracului |
Chestie general valabila...daca te pricepi un pic la astea cu electrica....nu are nici un rost sa dai banii aiurea...si daca pui in balanta pretul achizitiei cu cel al manoperei si atarna balanta cum trebe...fa ti singur treaba ,un sfat iti dam si noi si oricine mai dibuie cate ceva pe-aici...bafta!! _________________ PIO DEH 6800 MP,DLS PS 4,SAL RFX2-130NEO,SUB. FOCAL BombA 20-A1 cabluri DIETZ.Viper 791XV |
|
Sus |
|
 |
szabika4

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 4:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pentru raspunsuri!
Cred ca foarte multi si-au pune inch. centr. daca ar stii ca se gasesc usor la preturi din astea... _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu inchiderea in sine e problema
problema e montatul
daca nu ai imaginatie si tupeu sa faci portierele bucati - nu prea sunt sanse
sau ..... mai sunt si d`aia care nici nu stiu sa tina o surubelnita in mana ..... deci chiar nu au nici o sansa
depinde mult si de masina - depinde de instalatia electrica a masinii - depinde si de sistemul de inchidere al masinii - depinde tipul portierelor si sistemul de deschidere al geamului ...... is mai multe variabile
la dacie e relativ simplu (zic asta dupa ce am facut deja o montare) - trebuie sa cauti sa amplasezi actuatorul intr-o pozitie in care sa depuna minimul de efort pt a bloca/debloca usile
a - o alta chestie putin aiurea de care m-am lovit a fost faptul ca sistemul de inchidere de la dacii este de asa natura incat in momentul in care actuatorul este iesit (extins) - portiera se blocheaza ..... fix pe dos decat la masinile care au siguranta d`aia care se trage in sus in coltul geamului
de aici a intervenit o incalceala radicala in firele care vin la actuatoare - si mai exact inversarea tuturor culorilor
de exemplu actuatoarele cu 2 fire (pt portierele spate + dreapta) care sunt de culoare verde + albastru (in cazul meu) au fost puse pe dos ..... iar la actuatorul de pe portiera soferului toate firele vin puse pe dos (cele care alimenteaza actuatorul - verte + albastru - cele care comanda unitatea centrala in momentul in care descui cu cheia - alb + maro - ..... singurul ramas pe locul lui este cel de masa - negru- )
deci dupa cum ziceam - o adevarata incalceala ..... dar pana la urma iese iar sentimentul este unul deosebit  |
|
Sus |
|
 |
szabika4

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
adi_0106 a scris: | nu inchiderea in sine e problema
problema e montatul
daca nu ai imaginatie si tupeu sa faci portierele bucati - nu prea sunt sanse
sau ..... mai sunt si d`aia care nici nu stiu sa tina o surubelnita in mana ..... deci chiar nu au nici o sansa
depinde mult si de masina - depinde de instalatia electrica a masinii - depinde si de sistemul de inchidere al masinii - depinde tipul portierelor si sistemul de deschidere al geamului ...... is mai multe variabile
la dacie e relativ simplu (zic asta dupa ce am facut deja o montare) - trebuie sa cauti sa amplasezi actuatorul intr-o pozitie in care sa depuna minimul de efort pt a bloca/debloca usile
|
Pai eu nu-s mare mester, dar desfacerea portierei era chiar simplu (cand am montat boxele fata).
Sunt variante de inch. centr. cu remote control ce se pot monta pe dacii? Si picuie semnalizatorul cand inchid/deschid?  _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
szabika4 a scris: | Pai eu nu-s mare mester, dar desfacerea portierei era chiar simplu (cand am montat boxele fata). |
da ... nu-i chiar greu
szabika4 a scris: | Sunt variante de inch. centr. cu remote control ce se pot monta pe dacii? Si picuie semnalizatorul cand inchid/deschid?  |
cam toate se pot monta pe dacii ... ca doar se numesc universale - nu ?
da ... picuie si avariile .... face si "tic tic" - se aud si actuatoarele - deci efectul e garantat |
|
Sus |
|
 |
szabika4

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
adi_0106 a scris: | szabika4 a scris: | Pai eu nu-s mare mester, dar desfacerea portierei era chiar simplu (cand am montat boxele fata). |
da ... nu-i chiar greu
szabika4 a scris: | Sunt variante de inch. centr. cu remote control ce se pot monta pe dacii? Si picuie semnalizatorul cand inchid/deschid?  |
cam toate se pot monta pe dacii ... ca doar se numesc universale - nu ?
da ... picuie si avariile .... face si "tic tic" - se aud si actuatoarele - deci efectul e garantat |
Misto! Da, doar pentru efect ar merita...  _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
szabika4 a scris: | Misto! Da, doar pentru efect ar merita...  |
si nu numai ...... e chiar utila treaba
cand te grabesti .... sau ploua - nu mai stai sa cauti cheia .... sa descui usa ... etc
apesi pe buton -> tic tic -> si gata |
|
Sus |
|
 |
Ingerasu
Data înscrierii: 15/Sep/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Sep 15, 2008 10:38 pm Titlul subiectului: Salut |
|
|
si eu am o foarte mare nelamurire, in primul rand am montat acuatoarele, de 3 zile dar nu pot legat firele. Am legat + si - dar nu se inchide si deschide.(incercand cu cheia) am mai cumparat un modul inchidere centralizata la care am si telecomanda (modulul fiind fara acuatoare). in momentul de fata am o intrebare: la inchidere mai sunt doua fire deschidere/inchidere scrie pe schema, dar unde le leg? si cum leg la modul inchiderea? ma poate ajuta cineva? Va multumesc si astept raspuns |
|
Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
se leaga la alarma cand activezi alarma se blocheaza usile _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
Sus |
|
 |
Gherca
Data înscrierii: 03/Iun/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iun 03, 2010 9:33 am Titlul subiectului: inch centr |
|
|
salut.vreau si eu sa imi montez inchidere centralizata pe dacia mea si m-ar interesa cum se monteaza actuatoarele pe usile din spate.in fata banuiesc ca trebuie sa actioneze fluturasul de blocare a usilor.dar pe spate.....(ca sa poti sa deschizi usa pe dinafara trebuie tras jumate de cursa dinauntru si dupaia cealalta jumate cum o rezolv)sper ca se intelege ce vreau sa zic.
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
|