|
Autor |
Mesaj |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 22, 2008 5:53 pm Titlul subiectului: Inchidere Centralizata |
|
|
Salut. Kitul de inchidere centralizata de pe site foloseste cheia originala a masinii sau are o telecomanda? Din ce am inteles din ce scrie pe pagina Kit-ului cel pentru 2 usi este mai scump...de ce? Kit-ul se poate monta pe o Honda Civic din 97(fiindca scrie ca se poate instala pe aproape orice masina si nu as vrea sa ma trezesc cu surprize)?
Multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
jollly
Data înscrierii: 04/Sep/2008 Mesaje: 3 Locație: baile herculane
|
Trimis: Vin Sep 05, 2008 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
dc ai ceva cunostinte in domeniu este foarte simplu sa montezi inchiderea pe orice masina binenteles actionate de cheie sau telecomanda depinde de model ! |
|
Sus |
|
 |
crystygye2008 Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2008 Mesaje: 190
|
Trimis: Mie Sep 10, 2008 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt usor de montat si cred ca merge pe orice masina.Trebuie sa desfaci fata de usa si sa iti dai seama cum merge mecanismul.
Un acuator cu tablitele suruburile etc pentru 1 usa costa 15 ron in targ Vitan.Firele de la acuatoare se connecteaza la niste fire din consola alarmei.Deci inchiderea va merge prin telecomanda alarmei.
Eu asa stiu si asa mi-am facut.Poate gresesc si or merge si fara alarma. |
|
Sus |
|
 |
Ingerasu
Data înscrierii: 15/Sep/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Sep 15, 2008 10:33 pm Titlul subiectului: Salut |
|
|
si eu am o foarte mare nelamurire, in primul rand am montat acuatoarele, de 3 zile dar nu pot legat firele. Am legat + si - dar nu se inchide si deschide.(incercand cu cheia) am mai cumparat un modul inchidere centralizata la care am si telecomanda (modulul fiind fara acuatoare). in momentul de fata am o intrebare: la inchidere mai sunt doua fire deschidere/inchidere scrie pe schema, dar unde le leg? si cum leg la modul inchiderea? ma poate ajuta cineva? Va multumesc si astept raspuns |
|
Sus |
|
 |
scrumbie
Data înscrierii: 21/Feb/2009 Mesaje: 1 Locație: iasi
|
Trimis: Sâm Feb 21, 2009 11:13 am Titlul subiectului: dacia 1310 |
|
|
buna sunt nou pe aici.....mar interesa dak se poate monta inchidere centralizata p o dacia 1310 din 1998.(Zambetul lui iliescu).. |
|
Sus |
|
 |
Ingerasu
Data înscrierii: 15/Sep/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Feb 21, 2009 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
se poate lega si pe dacie 1310, este topic pe www.daciaclub.ro au si tutorial, tot ce vrei. Incearca acolo |
|
Sus |
|
 |
|