| |
| Autor |
Mesaj |
dodorel_bebelinu
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Mar 26, 2009 4:10 pm Titlul subiectului: incinta coaxiale |
|
|
buna
-am achizitonat de pe be loud aceste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GTO_938/ dar nu stiu ce volum ar fi recomandat la incinte, astept cat de repede un raspuns pt a putea fi montate intr-o alfa romeo 156 break , multumesc |
|
| Sus |
|
 |
user_nou Pasionat
Data înscrierii: 16/Aug/2007 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 27, 2009 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
De obicei difuzoarele ovale sunt free-air ,adica pot fi montate fara sa aiba nevoie de incinta... daca gresesc,cei experimentati sa ma corecteze  |
|
| Sus |
|
 |
dodorel_bebelinu
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2009 5:10 am Titlul subiectului: |
|
|
-da sunt concepute sunt free-air dar se aud mai bine in incinta  |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2009 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca sunt facute sa funtioneze in ''free-air'' (adica incinta infinita,mai pe inteles una cu volum f mare, cum poti sa spui ca se aud mai bine in cutie??,sau nu stii ce e una si ce e cealalta?(si ne apucam de lucru manual sa facem cutii la ochi in ideea ca va suna mai 'bine')
Ai auzit de parametrii electro-mecanici ai difuzorului(Thielle si Small) si dupa care se proiecteaza incinta corespunzatoare fiecarui dif individual?
Google daca nu ,poate te mai lamuresti
Chiar daca le faci incinta va trebui una destul de maricica si sigur nu vei obtine un bas mai extins,chiar daca va fi mai dinamic si vei avea media mai in 'fatza'(desi nu cred ca astea te intereseaza )  |
|
| Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 28, 2009 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
niciodata nu o sa se auda mai bine in incinta am facut eu proba deci in incinta se sud praf _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
| Sus |
|
 |
dodorel_bebelinu
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
-da am auzit de parametrii electro-mecanici ai difuzorului(Thielle si Small) si chear am simulat si confectionat cateva incinte si aveti dreptate se aud destul de prost in incinte si am muncit 3 zile  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 01, 2009 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu pot sa cred....sa nu fi facut incinta inchisa:)
dupa mine si difurile de medii suna bine in niste incinte decat deloc. dar free air e un fel de incinta, corect |
|
| Sus |
|
 |
|