Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

incinta pt difuzore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hmmm...ma uit la topic si ma gandesc la vremurile cand aveam si eu boxe in portbagaj....din proprie experienta iti zic ca vei pierde mult de tot din inalte daca le pune in portbagaj ...chiar si daca nu are policioara si are rola din aia...mare grija...kick-bass o sa ai fiindca ii faci incinta..dar vezi de inalte. Incearca....fa incintele...pune boxele in portbagaj si vezi cum suna....dupa aia pune pe cineva sa stea la portbagaj si sa le ridice si sa le tina in mana la nivelul policioarei ( de fapt chestiei aleia cu rola ) si vezi ce diferenta e de sunet...daca e mare ( ceea ce sunt mai mult ca sigur ca va fi ) , atunci unica optiune ar fi sa inlocuiasca rolele alea cu o placa pe spate si sa fixezi incintele in suruburi de placa...fa incintele din material usor ca sa poti prinde incintele de o viitoare placa. Sper sa iasa ceva frumos si in portbagaj dar sunt cam superstitios fiindca am experienta asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam la un sistem de difuri cu II componente de la DLS puse pe usile fata pt a inlocui "lipsa" inaltelor din spate , iar incinta din spate o las normala sa bata spre plafon sau f putin inclinata spre habitaclu ... el nu are nici policioara si nici rola .. e loc liber ... iar alta policioara dc io fac nam cum so prind decat daca ii fac picioare .. si nu prea este estetic !
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta da...daca pui componente pe fata merge. Si vezi la magazine de audio , car-audio....de exemplu aici in oras am vazut la un magazin niste incinte pentru ovale de dimensiunea 6x9. Nu stiu din ce placaj sunt dar oricum nu iti trebuie neaparat mdf sau pal fiindca nu au bass-ul unui subwoofer ca sa iti trebuiasca ceva gros. Erau din placaj subtire , destul de rezistent si erau chiar usoare.... 100% ai putea fixa in suruburi asa ceva dedesubtul unei policioare din pal sau MDF. Pretul nu il stiu dar mi se pare ca era 50-60 roni setul de doua....bine-nteles ca le poti modifica ulterior ca sa pui niste difuri de 13-16,5.
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am uitat sa zic ca sunt din Baia Mare si incintele erau mochetate foarte frumos. Bine-nteles ca erau dupa niste dimensiuni universale...oricum eu zic ca ar merita asa ceva chair daca nu sunt chiar pe dimensiunea ideala dar in schimb banuiesc ca isi fac treaba binisor si le poti monta sub o policioara iar in felul asta "salvezi" inaltele din spate. Oricum decizia iti apartine....eu zic ca merita chiar si numai din curiozitate sa vizitezi niste magazine din astea ( de obicei gasesti la magazinele care vand echipamente audio no-name...subwoofere in tub no-name la 2-2,5 mil , etc ).
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daps .. o sa fac mai multe incercari .. si am sa vad cei place ... si aia ii voi face !

numa bine ... mc de sfaturi !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum