Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Incinta pt JBL 1502-HELP
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dinamica sunetului creste odata cu impedanta, un sistem de 8 sau 16 ohm suna mult mai natural decat unul de 1, 2 sau 4ohm.
Sigur, la bass, unde se distinge doar bubuiala, e mai greu de facut diferenta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la medii/inalte sa zicem ca ar fi o oarecare diferenta,dar la bas poti jura ca e exact la fel sunetul.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiti de ce pare ca e mai dinamic amplificatoru pe impedante mari ? din cauza amplificatoarelor lesinate ! daca ai un amplificator bun NU este nici o diferenta !
Sus
rami2k6
Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oky ..

am facut o incinta d 100L si nu stiu cate porturi sa pun... in specificatiile lui scrie k 2.. acum voi ce ziceti?

as vrea un bas kt mai pprofund si clar...
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 6:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune-i doua de 10cm si lungime cat zice acolo Smile
rami2k6
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 6:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si k sa nu fluiere km la ce distanta sa le pun... tinand cont k inaltimea e de 40 cm... ?
Sus
rami2k6
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a aparut o problema...

am fost azi in juma d bucuresti si nu am gasit porturi de 10 cm...
unde pot sa gasesc? de la be-loud?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca niste teava de pvc Smile
rami2k6
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gasesc de diametru asta? pe unde?

si be-loud nu are d vanzare asa ceva?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi bricostore... sau s-ar putea interesa baietzii de la be-loud sa vada la importatori daca nu au pe acolo niste bass-reflexuri Smile
rami2k6
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

humm mni-a venit o idee... cum as putea face portul de bass reflex in genul 1204BR? adica dimensiune distante nujt... si dak se poate o schema cu interiotrul...

multam mult
Sus
huffy

Data înscrierii: 09/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pot sa-mi dau seama de ce tubul bass reflex facut din teava de PVC da un sunet tare nasol.E o varianta provizorie demna de luat in considerare dar in nici un caz ceva permanent.Sa nu te pacalesti sa pui teava PVC cu mufa , care te scuteste de facut gulerul de asezare , ca te fenteaza la diametrul gaurii si cind faci rost de tub bass reflex te trezesti ca tre sa faci alta gaura.NU imi vine sa cred ca nu gasesti in BUC un asa tub.Daca vrei iti trimit din Sibiu ,dar te costa posta mult mai mult decit tubul sau tuburile daca vrei 2.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vreau sa fac bursa, dar daca intereseaza pe cineva, am eu o incinta de 1204BR de vanzare. are cam 3 luni, dar s-a dus diful. huffy...spuneai ca ai vazut BP-D intr-un opel astra...era al lui adi cumva Very Happy ?
Sus
huffy

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,ESTE a lui Adi...si e crima si pedeapsa,mai ales ca are si amplif GTO 75.4.Cred ca ai auzit si tu ce poate.
Sus
huffy

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 12:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="huffy"]Da,ESTE a lui Adi...si e crima si pedeapsa,mai ales ca are si amplif GTO 75.4.Cred ca ai auzit si tu ce poate.[/quote]

De fapt a avut GTO 1204BP si 75.2 iar acum are GTO 1204BP-D si 75.4.
In curind sper sa pot sa-mi iau si eu asa ceva,poate ca reusesc pina la urma sa-mi pird si roata de rezeva de pe masina nu numai un stop si de 3 ori numaul de pe spate :D .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum