| |
| Autor |
Mesaj |
radb
Data înscrierii: 11/Iul/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 2:16 pm Titlul subiectului: Incinta sealed 15 L |
|
|
Salutare,
Vreau sa imi fac o incinta sealed pentru buzunarul din stanga portbagajului (skoda octavia 2 ) .. daca urmaresc conturul spatiului sunt fix 20L .. dar nu vreau sa ma complic cu fibra de sticla .. ma rezum la mdf .. deci o sa fie o incinta de 15-17 L ... ce subwoofer bunicel si ieftin ati recomanda pentru o astfel de incinta ? nu vreau sa ma arunc la difuzoare scumpe .. ma multumesc cu un bas decent .. placut. am o statie focal solid 2 . eventual daca are cineva de vanzare un helix , hertz ... astept si opiniile celor care au avut astfel de incinte ... se merita ? va multumesc [/b] |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce buget ai?
Ce fel de muzica asculti? |
|
| Sus |
|
 |
radb
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bugetul este de 500 lei .. momentan am un focal sb30a1 pe care vreau sa il vand .. ocupa mult spatiu si am nevoie de portbagaj .. suna foarte bine .. si pot sa zic ca este mai mult decat am nevoie .. am difuzoarele stock ale masinii .. deci nu am nevoie de un bas care sa le acopere ..ascult toate genurile de muzica |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Joi Iul 14, 2011 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cu vreo 2 ani in urma, un amic avea montat in acel spatiu un JL AUDIO 10W0-4 ( 125w rms/4 ohmi), care necesita volum de 20litri/sealed, si parca se simtea nevoia de mai multa putere pt a "acoperi" boxele stock din usile fata ( mai ales daca stateai pe scaunele din fata). Cred ca iti trebuie un sub de minim 150w rms, insa nu stiu cum/care o sa se descurce in acel litraj... mai asteapta si alte pareri. |
|
| Sus |
|
 |
fxg Pasionat
Data înscrierii: 29/Iun/2011 Mesaje: 99
|
|
| Sus |
|
 |
radb
|
Trimis: Sâm Iul 16, 2011 2:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| ce m-ati sfatui sa aleg ? un JL 8W3V3-4 un Hertz Energy ES 250 sau un Helix E 250 Esprit ?ambele ar trebui sa sune bine in incinte sealed de dimensiuni reduse dupa spusele producatorilor .. a auzit cineva unul din ele intr-o incinta asemanatoare ? |
|
| Sus |
|
 |
vasile0800
Data înscrierii: 30/Oct/2009 Mesaje: 28
|
Trimis: Mar Iul 19, 2011 9:09 am Titlul subiectului: opinie |
|
|
| Eu le-am ascultat pe ambele.In cutie inchisa nici o varianta nu suna bine. Am optat pentru hertz dar intr-o cutie speciala (BR cu doua fante). Jl dupa cateva ore de functionare in cutie inchisa avea sarma coapta.(asta e buba lor) |
|
| Sus |
|
 |
|