Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

incinta sealed
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: incinta sealed Răspunde cu citat (quote)

Ce difuzor(25cm) ar fi bun pt o incinta sealed, care sa sune bine? De ce sealed? pt ca nu vreau sa imi ocupe spatiu prea mare in portbagaj(berlina 1310). Eu m-am gandit la urmatoarele variante:
- Xpress 10 cuplat cu un amplif The Rock 400
- Xtreme 104SX cuplat cu un amplif Xtreme XA-3002
Care dif ar merge mai bine intr-o incinta sealed?
Nu vreau nici sa-mi fac gaura in buzunar si nici sa fiu discoteca cartierului, vrea sa am cat de cat un bass frumos, pe care sa il aud nu sa il simt!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 8:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa ti se poate raspunde EXACT care este mai bun in incinta sealed trebuie bagate datele in programe de simulare. Ideea este ca din specificatiile Vas imi dau seama ca Xtreme 104SX ar avea nevoie de o cutie mai mica decat Magnat-ul (Vas pt Xpress este 24.3 L si pt magnat Vas este 77L, nu ca astea ar fi litrajele cutiilor). Dar in general (cum am mai raspuns la o intrebare asemanatoare) eu zic ca Magnatul este mai bun.
http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic.php?t=371

Bafta.

in_zale

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm, da probabil ai dreptate. Si cuplat cu un amplif magnat cred ca ar merge! Oricum mai astept pareri ca nu ii graba! Ms ink o data Silviu.
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe magnat... design mai nasol dar o calitate foarte buna a sunetului!!!! trebuie sa pun si eu mana pe 3 difuzoare dastea dar cand oi avea bani/timp/materiale Smile
in_zale

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok baieti, ms de ajutor! Sa vina numa' bani!
Sus
in_zale

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masina mea est eacum in service la izolat. Intrebarea mea este cu ce as putea izola portbagajul inafara de Dynamat? ce ziceti burete dintrala cu denivelari nush exact cum ii zice ar fi k?
Ink ceva:
1. la contructia incintei pt magnat xpress 10, de ce grosie sa fie palul? si cu ce as putea sa o antifonez pe dinauntru, pasla ar fi buna?
2. credeti ca va rezista daciutza mea la acest subwoofer? Twisted Evil
3. dak ar putea cineva sa ma ajute cu niste masuri la o incinta sealed, cat de mica se poate, dar sa sune bine!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

palul/mdf-ul ar fi bine sa fie de 18mm,cu ranforsari pe margini,silicon/aracet la imbinari,putina varelina sau burete cofrat(de ala cu denivelari) nu ar avea cu ce sa strice.
dimensiunile cutiei cred ca ti le da producatorul(mergi pe magnat?)...daca nu vreunul care se simte instare sa te ajute cu o simulare te-a rezolvat Wink...

cat despre dacie nu stiu ce sa zic...in mod normal daca zici ca masina e la izolat si o faci k lumea nu ar trebui sa zdrangane Smile
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in_zale a scris:
masina mea est eacum in service la izolat. Intrebarea mea este cu ce as putea izola portbagajul inafara de Dynamat? ce ziceti burete dintrala cu denivelari nush exact cum ii zice ar fi k?
Ink ceva:
1. la contructia incintei pt magnat xpress 10, de ce grosie sa fie palul? si cu ce as putea sa o antifonez pe dinauntru, pasla ar fi buna?
2. credeti ca va rezista daciutza mea la acest subwoofer? Twisted Evil
3. dak ar putea cineva sa ma ajute cu niste masuri la o incinta sealed, cat de mica se poate, dar sa sune bine!

nu cred ca merita o investitie in izolat portbagajul mashinii pt acest subwoofer datorita puterii foarte mici Smile

1. palul poate sa fie si de 16mm nici o problema... eu am folosit pe un JBL ds100 (model mai vechi) 150w rms pal de 16mm si nu era nici o problema!!!!
2.dap rezista garantat nu te gandi ca o sa ai cine site ce sistem in mashina... oricum aripile spate o sa ti se umfle Laughing
3. o sa te ajut eu dar asteapta un pic Smile

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este un tip de pal prost cu are am facut 2 incinte la difuri de 12"(no name) si neranforsata incinta virba ca dracu chiar daca nu m-am zgarcit la holsuruburi...eu as folosi totusi pal de 18 ca sa nu am nici o problema,ca diferenta de pret nu e mare,doar ca o sa fie incinta mai grea cu vreo 2 kg.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chestia e ca greu gasesti pal de 18mm... si daca gasesti gasesti la foaie mare care e undeva in jur de 250 ron.... asa ca mai bine iti iei o placa de mdf de 18 care este doar 140 ron Smile

in ce sens vibra cutia ca nu inteleg?!?!?!?!

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca puneai mana pe peretii boxei pus si simplu vibra si cand dadea kick-bass suna ciudat rau de tot...dar am ranforsat-o pe dinauntru (peretii paraleli "legati" cu stingii intre ei) si am scapat de acele sunete,dar de vibrat tot vibra...

P.S pacat ca imi era telu la reparat si nu am poze Sad
Sus
in_zale

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci sa speram ca daciutza mea va rezista, oricum puterea nu este de neglijat, ca nu ii nici slabutz subul. Dar macar pe aripile spate o sa pun burete ca sa nu se umfle... Vad eu ce pal gasesc pe aici prin oras, ca MDF mai greu. Cu simulatul nu te grabii ca mai este timp, cand ai timp smulezi si bagi rezultatul pe forum. Nu uita sa fie sealed, ca sa nu ocupe prea mult spatiu, dar sa sune bine!
Ink ceva, dak tot is aici nu mai deschid al topic: ce difuri de 13 imi recomandati pt usile fatza? As merge pe sistem dar nu prea scumpe, dar dak este alternativa la coaxiale care ar suna mai bin eii banii astia(150RON) e k. Am un Pioneer 2820MP ca H.U.!
Ms ink o data baieti!
Sus
in_zale

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In legatura cu difurle fata, nu vreau sa deschid un alt topic in sectiunea difuzoare, as vrea sa imi dati aici cateva sfaturi, pt ca sunt mai urgente decat subul.
Va multumesc!
Sus
in_zale

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat ar costa la voi o incinta sealed pt Magnat Xpress 10?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru orice intrebari legate de preturi, reduceri, stocuri, comenzi etc etc te rog contacteaza-ne prin email (contact@be-loud.ro) sau telefon. Forumul e potrivit doar pentru discutii / pareri / recomandari etc etc...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum