| |
| Autor |
Mesaj |
RoBerT_04
Data înscrierii: 15/Sep/2013 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Sep 15, 2013 9:04 pm Titlul subiectului: Incinta Subwoofer! |
|
|
| salut. ma tot bate gandul sa pun un woofer in masina. dar din " lipsa " spatiului vreau sa fac acest lucru in roata de rezerva. Acest lucru vreau sal fac la un megane 2 break. Stiu e foarte mult spatiu . dar cu masina mai aduc marfa pentru magazin si nu imi permite sa ocup spatiu . M-am tot uitat pe internet cum se fac aceste incinte dar simplu fapt nu-l stiu ce difuzor sa aleg pentru cat iese incinta. Am vazut ca se toarna fibra si rasina in roata cam cat sa fie si peste se pune Mdf si se prinde de fibra de a iesit. A iesit asta dar ce difuzor iau ? ( nu vreau ceva mai mare de 300 W rms ) . Mi-ati putea recomanda ceva? . Acel woofer sa intre intro janta de tabla pe 16". Multumesc mult.! |
|
| Sus |
|
 |
RoBerT_04
|
Trimis: Lun Sep 16, 2013 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar nu stie nimeni? ... |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Mar Sep 17, 2013 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti pune orice difuzor care are adancimea de instalare mica. De preferabil de 10" (ca sa economisesti spatiu) dar poti pune si unu de 12" lejer.
Iar ca difuzoare sunt multe posibilitati: mtx rt10, rt12, jbl gt5-12, focal acces 25a1, 30a1, alpine swg-1044, 1244. Cam astea ar fii ceva cat de cat pana undeva in 300ron si 300W.
Si iarasi conteza foarte mult cum vei construii incinta. _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
| Sus |
|
 |
RoBerT_04
|
Trimis: Mar Sep 17, 2013 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut ca trebuie pusa fibra din belsug 3 straturi pe putin... 4 de preferabil am vazut ca ziceau.... ceva insonorizant in interior..... un MDF- pe deasupra cu gaurile de rigoare pentru dif si sistemul de conctat, pe margine sa prinda de fibra niste L-uri de rafturi cu suruburi(pentru o prindere mult mult mai buna) + niste silicon sau o solutie la tub am vazut pentru a lipi placa de fibra . si ceva in roata sa nu zdragane un fel de burete. Gresesc? cam cum ar trebui facut? oricum ms de sfat. zici ca orice dif de 10 " chiar si 12 " se va auzi bine oricat de mica e gaura din roata.... Vreau un bass profund nu ceva sa crape geamurile.... dar nici " un surub intr-o galeata "  |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
|
Trimis: Mar Sep 17, 2013 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e ca te complici prea mult cu roata de rezerva.
ia un sub de 12" si fai o incinta sealed, nu ar trebuii sa aiba dimensiuni mai mari de 40L/35l/30h si se aude mai mult decat iti trebuie iti spun sigur ....
daca vrei mai mica incearca cu unu de 10". _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
| Sus |
|
 |
RoBerT_04
|
Trimis: Mar Sep 17, 2013 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms de sfat.chiar as face asta .... dar nu pot scoate roata de rezerva....mai am si drumuri mai lungi si mie frica fara..... si nu stiu imi place mult acolo cum ar veni . asa daca nu l-as pune acolo as lua un subwoofer cu 2 difuzoare si l-as lipi de spatarele de la bancheta . si asta ar fi treaba ... dar de spatiu Oricum ms mult de sfat. ( P.S. astept vinerea neagra ) ) ) |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
|
Trimis: Mar Sep 17, 2013 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
)) buna asta cu vinerea neagra )
oricum dar ce masina ai pote sant si alte variante de pozitionare _________________ Pioneer Avic F310BT / Hertz ESK165 / Hifonics Zeus zxi 4404 / Alpine R-Type SWR-1242D |
|
| Sus |
|
 |
RoBerT_04
|
Trimis: Mar Sep 17, 2013 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce iau vreau sa le tin poate si pentru viitoarea masina.... asta nu e a mea persoana .... si a familiei. FUK. si oricum de tot ce am am mare mare mare grija asa vreau sa iau ceva bun si sal am un timp . si pe bune chiar astept vinerea neagra am vazut ca au fost si de 50% :>  |
|
| Sus |
|
 |
|