Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

incompatibilitate player sony CDX-GT33U cu helix DB 62.1?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Iann

Data înscrierii: 23/Mai/2010

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 6:35 pm    Titlul subiectului: incompatibilitate player sony CDX-GT33U cu helix DB 62.1? Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Am un player sony CDX-GT33U si un sitem helix db 62.1 si parca nu prea se leaga unu cu altu(abia dupa 20 la volum parca incep sa se auda si ele cat decat,bass putin,inalte cat cuprinde)nu prea ma multumesc.
e vorba de incompatibilitate, sau am nevoie de amplificare(eventual subwoofer)!
tot ce vreau eu e sa am un sunet cu un bass definit care sa se auda bine si la un volum scazut!(nu vreau o putere mare,vreau doar claritate,si sa se auda in masina bine)
am luat in vizor amplificatorul de la sony xm-zr604 si un woofer ts-w258d2 se merita?(la woofer ma mai gandesc,nu tin mortis,daca se poate sa obtin ce vreau si fara woofer renunt)
care e varianta voastra sau parerea?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 7:31 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

prima data skimba playerul..apoi insonorizeaza usile, prinde difurile cu inele din mdf..abia dupa atsa gandeste-te la amplificator(uita de sony-numele asta e incompatibil cu car-audio) ...subwoofer...
Iann

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 7:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam dubios sa fie playerul..cel de pe masina original,,era un radio casetofon tot sony si se auzea mult mai bine,,dupa care l-am achizitionat pe asta,crezand ca e cu mult peste cel vechi,,si am ramas dezamagit!!am mai dat si 600 ron acum un an!!
de asta am adus vorba si de amplificator
!!printre altele,,playerul are iesire pt subwoofer,,ce rezultate am daca leg un woofer direct de la iesirea lui??
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 7:42 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Crede-ma k sony nu are nimic de-a face cu calitatea in car audio...poate sa fie el si de 1000000 lei..

Orienteaza-te catre un pio sau alpine..clarion..sa aibe filtre hpf/lpf..preouturi..

Dak legi subwooferul la iesirea respectiva fara amplificator, o sa fie precum castile...Ai nevoie de amplif, iar semnalul pt amplif il iei din rca-urile alea.
Helixurile alea le-am avut si eu pe masina, crede-ma k sunt difuri foarte bune pt gama aia de pret, dar fara usi insonorizate+amplif modest ..nu o sa ai parte de cine stie ce bas..Sau poate astepti si tu prea mult de la ele..

Iann

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce sa zic, nestiind prea multe l-am cumparat si eu din spusele altora!merci oricum pt informatii!!
si inca o nelamurire mai am,,de ce prefera sau aleg toti pe spate difuzoare coaxiale?cele sistem mi se par cu mult peste coaxiale!
ce player imi recomanzi din gama alpine?
multumesc anticipat
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 8:03 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

pai sunetul trebuie sa vina din fata..stii tu cum e la concert...din cauza asta pe fata se pun sisteme, tweeterul il pui pe stalp astfel scena e ridicata, calitatea mai buna ..iar in spate se pun coaxiale pt ca nu ai nevoie de calitate..un tweeter la nivelul capului in spate distruge scena , plus k iti rupe urechile...cel mai bine e fara difuzoare in spate.

ce buget ai pt player? Cu 400 ron poti cauta un alpine 9812 sh ce are o calitae a sunetului mult peste playerele din ziua de azi...are time alignment, pre outuri la 4 volti.. Playerele noi sunt si f scumpe, au tot felul de kestii gen usb/ipod ..dar la calitaea sunetului sunt O .

Iann

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buget..hmm..nu era programat bugetu pt player...dar din cate vad eu..conteaza cel mai mult...o sa renunt la dif pe spate si la woofer si sa zic un 400-500 ron...
zi-mi ceva bun in banii astia...
incet incet incerc sa inteleg,,cum si in ce fel....
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 9:35 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

tonu_adrian a scris:

ce buget ai pt player? Cu 400 ron poti cauta un alpine 9812 sh ce are o calitae a sunetului mult peste playerele din ziua de azi...are time alignment, pre outuri la 4 volti.. Playerele noi sunt si f scumpe, au tot felul de kestii gen usb/ipod ..dar la calitaea sunetului sunt O .

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum