|
Autor |
Mesaj |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 4:58 pm Titlul subiectului: Incredibil |
|
|
Saptamana trecuta am comandat de la Be-Loud o pereke de difuzoare si un conector ISO tata ... la observatii acolo in formularul comenzii i`am rugat pe baieti sa`mi puna in paket si cateva sticker`e ... dar din motive lesne de inteles se pare ca baietii au uitat sa`mi puna si stick`erele asa ca am primit doar mufa si difuzoarele ... astazi(dupa 4 zile)am primit o vizita de la un tip de la Fan Curier care mi`a adus un plic de la "FIFI SERVISI" (a zis el) ... era de fapt HiFi Services ... si in plic se gaseau o multitudine de stick`ere atat mici cat si mari ... Tot respectul pentru firma Be-Loud si seriozitatea baietilor ... sincer nu ma asteptam sa mai primesc stick`erele ... dar am avut o surpriza placuta ...  _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
si mie mi-au trimis baietii 2 modele de stikere:
3 mari ( aproximativ 15x9cm)
5 mici ( aproximativ 5x10cm)
eu am facut o "comanda" de stikere si ma gandeam ca o sa le puna pe posta si o sa ajunga in 5-6zile, dar si eu m-am trezit cu un tip de la curier la poarta care mi-a inmanat plicul cu stikere, fara sa platesc nici un ban.
( ce-i drept ca noi facem reclama )
se pare ca baietii de la be-loud au incheiat un contract/intelegere cu cei de la fan curier de toata frumusetea.
felicitari be-loud. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vreau si eu stikere cu Be-Loud ... Maestre O&G nu este asa ca imi pastrezi si mie 2  _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda .... deja am inceput si eu sa impart din ele pe la prieteni ... au fost darnici baietii ... mi`au dat 8 mici si 3 mari ... de interior ... fac si eu putin advertise pt. baieti ( merita )  _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am primit cnfirmare ca imi trimit stickerele ...deabia astept..multumesc _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Baietii au dat iar dovada de profesionalism.Mi-au venit stikerele.am cerut 6 si mi-au venit 12 mari si 6 mici ...Multumesc mult...Maine incep sa le impart. _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
|