Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Inele MDF si grile protectie.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
AlexTns

Data înscrierii: 06/Mar/2018

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2018 12:14 pm    Titlul subiectului: Inele MDF si grile protectie. Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am un Logan 2007 1.4, fete de usi stock.
In viitorul apropiat voi monta:
Tweetere: EDPRO 22T-E4
Difuzoare MID: Edge Pro 65x e6
Player: KW KDC X5100-BT
Tweeterele as vrea sa le bag in gurile de ventilatie laterale, dar la iarna ce fac daca bag caldura? mi se voi topi firele? le pot proteja cu vreun material?
INELE MDF: unde pot gasi pe cineva ok sa-mi faca inele mdf pentru gurile de ventilatie cat si pentru difuzoarele de mid (16.5cm), mentionez ca la logan magnetu imi atinge tabla, automat tre sa fie si inalte inelele.
Grile pentru difuzoare: unde pot gasi pe cineva sa-mi faca niste grile pentru difuzoare? daca se poate si pentru tweetere, ceva metalic, rezistent si daca arata bine e ok. Nu as vrea sa lovesc difuzoru.
Mersi mult daca ai citit si poti sa ma ajuti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2018 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tiganeala si pozitie proasta. Tw din dreapta nu-l auzi cu orientarea aia si apoi ce faci cu aburul de pe geamurile laterale fata? Cum mai vezi in oglinzi?
AlexTns

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2018 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Up - inca am nevoie de pareri si sfaturi. Mersi vanila, zi frumoasa.
Sus
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2018 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce ai face tigania aia ?cand poti monta foarte usor pe fata de usa ?dai o gaura cu freza sau cum se numeste ,ce o pui in capat la bormasina .si gata ! curat si practic ! inele mdf gasesti foarte usor ..
Sus
AlexTns

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2018 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apreciez ca tu stii sa oferi o parere, cat si o rezolvare. Mersi frumos pentru sfat, insa masina o voi vinde la anul, nu vreau sa investesc prea mult in ea. Masina se va vinde fara sistemul audio actual si va trebui sa caut alte fete usi, etc ..
Ma rog, daca asta e singura situatie ... asta e. Si unde sa le plasez?
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2018 6:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DacĂŁ o vinzi la anul nu are rost sa te complici. Ce vrei tu sa montezi implica niște costuri care nu renteazĂŁ pt. un an sau doi.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum