Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Inele mdf

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
fs6870

Data înscrierii: 21/Mar/2008
Locație: Baia Mare, Maramures, Romania

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 7:36 pm    Titlul subiectului: Inele mdf Răspunde cu citat (quote)

Salut

mi-am montat difuzoare DLS C5A intr-um renault symbol, in usile din fata. Chestia este ca au intrat cam fortat, adica magnetul atinge cupa aia de plastic care protejeaza de apa. Am lipit pe partea dinspre usa a difuzorului, de jur imprejur, niste garnitura de cauciuc (care se pune la usi si la geamuri pentru izolare) si dupa aia l-am strins zdravan. Este vreo problema ?
Cineva imi zicea ca ar fi indicat un inel din mdf de vreun cm grosime, ce credeti ? Unde gasesc asa ceva ?
Era si solutia cu taierea cupei de plastic dar totusi n-am chef sa curga apa pe dif.

Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Roby
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am montat si eu 2 dls c5A in logan si am intampinat aceeasi problema.
La mine nu intrau deloc, nici macar fortate si pana la urma am taiat "cupa" aceea. Eu zic ca nu "ploua" chiar asa tare in usa (n uam avut problema nici pe o dacie)
Sus
drone
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cand am desfacut fata de usa am gasit apa pe cupa aia de plastic.

Gasesti inele mdf la userul Kenwood pe forumul loganistilor la Bursa.

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Sep 26, 2008 8:40 pm    Titlul subiectului: Re: Inele mdf Răspunde cu citat (quote)

fs6870 a scris:
Salut

Cineva imi zicea ca ar fi indicat un inel din mdf de vreun cm grosime, ce credeti ? Unde gasesc asa ceva ?
Era si solutia cu taierea cupei de plastic dar totusi n-am chef sa curga apa pe dif.

Va multumesc.

in Baia Mare, probabil la un atelier de mobila, ca-i din mdf sau din pal ... nu prea conteaza la difurile tale, totul e sa reziste cat mai bine la umezeala.
trebuie facut un tipar dupa difuzor si usa si pe baza tiparului sa taie inelul cu un fierastrau pendular. Ia vezi daca nu ai dimensiunile difuzorului pe cutia lui (intr-o schita), daca da ia-o cu tine.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum