Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

infinity 6510 cs ce parere aveti

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
aliosha

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 3:15 am    Titlul subiectului: infinity 6510 cs ce parere aveti Răspunde cu citat (quote)

mi-am cumparat boxele infinity 6510 cs si eram nervos k se aud prost dar problema nu era d la ele nu mi le montase bine.un service mai bun p unde gasesc si eu .

Ultima modificare efectuată de către aliosha la Dum Dec 17, 2006 9:04 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ovvy

Data înscrierii: 10/Oct/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 6:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si de ce ma rog sunt asa de proaste ca sincer mie nu prea imi vine sa cred. Vreau si detalii care sunt motivele pentru care zici ca sunt asa proaste? la ce canta? daca le ai puse direct pe un player si o mai fi si un "xploit" de 3 milioane atunci te inteleg ca iti vine sa le arunci. sau sa arunci playerul Question Razz
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 9:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boxele alea trebuie amplificate macar de http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/GTA_275/ ca sa se le pui in valoare
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TE doare capul cand vezi ce scriu unii. Dupa ce, ca scrie cu caps lock, mai scrie si numai tampenii.
Isi ia difuzoare de 90w si le pune pe cine ce stie player de 20w si vrea sa bubuie in toata masina.
Mai documentati-va fratilor inainte de a spune asemenea lucruri. Evil or Very Mad
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 9:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infinity 6150 sunt niste difuzoare foarte proaste, ai dreptate Aliosha, sfatul meu e: renunta la ele!
Vinde-mi-le mie, te scap eu de ele, cat vrei (nu poti veni cu un pret exorbitant la prastiile alea)?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TWISTER a scris:
Infinity 6150 sunt niste difuzoare foarte proaste, ai dreptate Aliosha, sfatul meu e: renunta la ele!
Vinde-mi-le mie, te scap eu de ele, cat vrei (nu poti veni cu un pret exorbitant la prastiile alea)?

Laughing hai ca acum ai dat lovitura Very Happy
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 15, 2006 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ALIOSHA

de ce nu iti pui un sub jbl P1222, pe iesirile de la HU, ca se aude beton, mai ales ca are doua intrari?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TWISTER a scris:

asa este TWISTER le-am ascultat si eu pe un MEGANE...si mie imi trebuiesc sa le pun pe un domotec doar asa pentru radio de plictiseala....Aliosha sa imi spui cat ceri pe ele...60-70 ron maxin 150...hai 200 mai mult nu dau...asta daca sunt noi?
Sus
ovvy

Data înscrierii: 10/Oct/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astept si eu anuntul pt. vanzarea lor dar sincer maimult de 150 lei nu pot oferi pentru ca nu merita Very Happy mai zii si tu ceva aliosha ca dupa cum vezi sunt mai multi doritori sa cumpere boxele Razz
Sus
rami2k6
Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io ma bag la licitatie Very Happy
Sus
aliosha

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului: scuze d mesaj Răspunde cu citat (quote)

scuze d mesaj da problema a fost k nu mi le montase bine ''mesteru'' pe statie o sa sterg topicu sorry si imi cer scuze astept parerile voastre despre boxe mc si inca o data scuze Sad
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alta data asigurate ca cine le monteaza stie ceea ce face si nu mai da vina pe marfa care defapt are o calitate buna...

hai noroc
Sus
NoNameX

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g ai dreptate...primul lucru la care m-am gandit a fost ca sunt montate prost....pacat ca nu a apucat sa le vanda ca le luam eu dar este si bine ca si-a dat seama omu' si poate sa se bucure de ele in viitor...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 1:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aliosha, daca tu acum ai modificat complet titlul si continutul post-ului initial, ce rost mai are acest topic? nu se mai intelege nimic din el.
trebuia sa postezi un nou mesaj, nu sa-l stergi pe cel care a deschis toata discutia.

topic closed.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum