Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

infinity 6510cs

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
SORINCS

Data înscrierii: 30/Sep/2006
Locație: CRAIOVA

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului: infinity 6510cs Răspunde cu citat (quote)

Am un peugeot 207 caruia vreau sa ii schimb boxele de fabrica (actualele sunt facute in Polonia si arata cam jalnic ) ce ziceti infinity 6510cs ar fi cea mai intelepta alegere ? nu ma astept la rezultate extraordinare , dar macar merita . Se aude vreo diferenta . Mersi mult .
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:58 pm    Titlul subiectului: Re: infinity 6510cs Răspunde cu citat (quote)

cu ce amplificator vrei sa le amplifici? daca vrei direct pe HU....sa bagi 25W (asta daca nu ai HU original, care e si mai micut) in niste difuzoare de 90W rms e aiurea rau de tot. cauta ceva in jur de 50W rms mai bine. vor suna mult mai bine direct pe player.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SORINCS

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi poti recomanda ceva . dar sistem ca ma si tweetere
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_PS6/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/BLAUPUNKT/THc_172/
Sus
SORINCS

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar totusi daca imi iau infinity 6510cs ce amplificator imi recomanzi . mersi mult
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

solutia cea mai buna raport calitate/pret JBL gto 75.4 daca vrei 4 boxe ... 75.2 daca vrei 2 Smile
Sus
SORINCS

MesajTrimis: Joi Oct 05, 2006 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar de Magnat Rock 8000 ce ziceti ?

Asta numai daca are 4 iesiri cu e pe be-loud deoarece pe site-ul oficial am vazut doar 2 . Sad

SORINCS

MesajTrimis: Joi Oct 05, 2006 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si acum a mai aparut o problema Mad . cand ma hotarsem eu cat de cat ce vreau citesc pe un site de la Blaupunkt ca defapt adacimea la boxele de fata este de doar 54 mm fata de spate care e de 95 mm . Imi dati si mie un sfat de statie si boxe , va rog . As prefera magant rock 800 (daca e buna bineinteles) ca imi are loc perfect in portbagaj . Astept parerile voastre . Daca nu era netu sigur aruncam niste bani pe fereastra .
Crying or Very sad

andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 05, 2006 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu personal as alege gto 75.4 (de fapt si asta am ales Twisted Evil ).
si magnatu are putere ... are chiar 100 fata de 80 cat are jbl ... insa asta doar pe hartie. cel mai bine, daca ai posibiliatea te duci si le testezi pe amandoua Smile
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rock 8000 are putere si in realitate, nu numai pe hartie.
Daca vrei sa amplifici 4 difuzoare si economia e importanta, poti sa pui foarte bine si Rock 6000.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SORINCS a scris:
Dar de Magnat Rock 8000 ce ziceti ?

Asta numai daca are 4 iesiri cu e pe be-loud deoarece pe site-ul oficial am vazut doar 2 . Sad

E o greseala pe site-ul lor.
Seria Rock noua inseamna doar alta vopsea fata de cea veche din cate am putut eu sa vad pana acum. Sunt produse foarte bune oricum.
Rock 400 a devenit Rock 4000, Rock 600 - Rock 6000 etc.
Rock 8000 este pe 4 canale si este mai puternica decat Rock 6000. Vedeti manualele PDF de pe site-ul Magnat:
http://www.magnat.de/download/BDA111879_EN.pdf
Sus
SORINCS

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult . si pentru statia asta rock 6000 ce boxe imi recomanzi , dar sa aiba adancimea nu mai mare de 54 mm si diametru 165 mm .
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 4:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6010cs/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum